TRI EURA MJESEČNO

Slušanje glazbe na Last.fm-u više nije besplatno

25.03.2009 u 10:46

Bionic
Reading

Najnoviji zapis na blogu popularnog internetskog radija Last.fm o odluci da će streaming glazbe početi naplaćivati razočarao je milijune korisnika diljem svijeta. Korisnici iz SAD-a, Njemačke i Velike Britanije ne moraju brinuti

'Danas najavljujemo nadolazeću promjenu u načinu rada Last.fm radija u određenim dijelovima svijeta. U SAD-u, Velikoj Britaniji i Njemačkoj servis ostaje nepromijenjen', početak je jučer objavljenog članka na službenom blogu internetskog radija Last.fm.

Svi surferi iz zemalja koje nisu navedene u ovom priopćenju uskoro će Last.fm moći nastaviti koristiti uz mjesečnu pretplatu od tri eura. Mjesečno će moći besplatno preslušati 30 skladbi, no za slušanje svake sljedeće morat će platiti mjesečnu pretplatu.

Sasvim očekivano, ovaj zapis izazvao je gnjev mnoštva korisnika diljem svijeta čije stavove možete pročitati u nešto više od 500 komentara ostavljenih na službenom blogu.

Valja napomenuti da će svi ostali elementi Last.FM-a, koji nisu nebitni, obzirom da je riječ o društvenoj zajednici sličnoj Facebooku, ostati funkcionalni i besplatni za sve korisnike. No, slušanje glazbe ćete morati platiti.