NOVITETI

Samsung Galaxy S6 i S6 Edge u ponudi Hrvatskog Telekoma

11.03.2015 u 06:51

Bionic
Reading

Možete se odmah predbilježiti za najzanimljivije mobilne uređaje ovogodišnjeg 'Mobile World Congressa' u Barceloni

Najveći hit ovogodišnjega 'Mobile World Congressa' u Barceloni bili su Samsungovi uređaji Galaxy 6 i Galaxy S6 Edge. Kako bi uskoro postali njihovi vlasnici, možete se za njih predbilježiti odmah na web stranicama Hrvatskog Telekoma.


Izrađeni od metala i stakla, Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge predstavljaju spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi. Galaxy S6 edge donosi iskustvo gledanja sa zakrivljenim ekranom s obje strane, čineći ga prvim takvim uređajem u svijetu. Kućište je izgrađeno od najotpornijeg stakla Corning Gorilla Glass 4.

Uređaji Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge opremljeni su vrhunskom prednjom i stražnjom kamerom. F1.9 objektivi i senzori visoke rezolucije na prednjoj (5MP) i stražnjoj (16MP) kameri uređaja pružaju vrhunsku kvalitetu slike, čak i u mraku. Nova značajka Quick Launch omogućuje korisnicima brz i izravan pristup kameri s bilo kojeg zaslona za samo 0,7 sekundi, jednostavnim duplim klikom na tipku za početni ekran.

S ugrađenom certificiranom tehnologijom za bežično punjenje WPC i PMA, uređaji Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge postavljaju standard u industrije univerzalnog bežičnog punjenja. Također, uređaji omogućuju brzo punjenje preko kabela, do čak 1,5 puta brže u usporedbi s uređajem Samsung Galaxy S5, osiguravajući oko četiri sata korištenja nakon samo 10 minuta punjenja.

Uređaji Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge opremljeni su poboljšanom mobilnom sigurnosnom platformom Samsung KNOX koja donosi vrhunske sigurnosne funkcije u realnom vremenu od potencijalnih napada. Oba uređaja spremna su za trenutno korištenje u korporativnom okruženju, s poboljšanim rješenjima MDM i KNOX, pojednostavljujući i poboljšavajući upravljanje mobilnim uređajem.