Novi uređaj iz galaxy serije

Samsung Galaxy Note8 – za one koji žele postići više

26.10.2017 u 15:29

Bionic
Reading

Niz jedinstvenih značajki i karakteristika Galaxy serije čine pametni telefon Samsung Galaxy Note8 odličnim odabirom za one koji žele postići više

Prepoznatljivi veliki zaslon, S Pen olovka, vrhunska kamera te niz jedinstvenih značajki i karakteristika Galaxy serije, koje su zauvijek redefinirale korisničko iskustvo, sve to čini pametni telefon Samsung Galaxy Note8 uređajem namijenjenim korisnicima koji žele postići više.

Pametni telefon Galaxy Note8 ima najveći zaslon od svih Note uređaja do sada. Beskrajni zaslon dijagonale 6,3-inča ima Quad HD+ rezoluciju i Super AMOLED tehnologiju koja omogućava korisniku više prostora za gledanje, čitanje i crtanje.

Uz veliki zaslon, ono po čemu je Note serija prepoznatljiva je S Pen olovka. Samsung je prvi put predstavio Note seriju uređaja 2011. godine, a tada je prvi puta predstavljena i S Pen olovka koja je sada unaprijeđena na uređaju Galaxy Note8 te ptuža potpuno novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom, kao i komunikacije.

Kada se potrebno dodatno izraziti, a pisanje poruka jednostavno nije dovoljno, korisnicima je na raspolaganju značajka Live Message. Naime, Live Message pomaže korisniku otkriti i izraziti svoju osobnost i ispričati zanimljive priče dodavanjem živopisnih i emotivnih dodataka koji će oživjeti poruke, što predstavlja potpuno novi način komunikacije S Pen olovkom. Također, korisnik može kreirati animirani tekst ili crtež te ga podijeliti s prijateljima ili na društvenim mrežama.

Aplikacija PENUP zasigurno će razveseliti sve kreativce. Naime, bez obzira na to je li u pitanju stvaranje, dijeljenje ili bojanje, aplikacija PENUP jednostavna je za kreativno samoizražavanje. Zahvaljujući aplikaciji korisnici mogu ne samo podijeliti svoja remekdjela s tri milijuna korisnika PENUP-a, već mogu razgledati galeriju S Pen djela koja će ih zasigurno inspirirati za nove kreativne uratke i omogućiti im da predahu uz zbirku predložaka za bojanje dizajniranu posebno za S Pen. Kako vam ideje ne bi „pobjegle“ ili ne biste nešto zaboravili tu je značajka Screen off memo koja omogućava korisnicima zapisati do stotinu bilježaka čim uzmu S Pen olovku, stave bilješke na Always On Display te ih uređuju direktno na Always on Display.

Uz beskrajni zaslon koji niti jednog korisnika neće ostaviti ravnodušnim za većinu je korisnika kamera jedna od izuzetno važnih značajki prilikom kupnje novog uređaja. Samsung je postavio standard za kvalitetu kamera na pametnim telefonima, a s Galaxy Note8 korisnici dobivaju najbolju kameru do sada.

Pametni telefon Galaxy Note8 opremljen je dvjema 12MP stražnjim kamerama s optičkim stabilizatorom slike (OIS) te sa širokokutnim i telefoto lećama. Neovisno o tome istražujete li novi grad ili trčite po omiljenoj stazi, OIS omogućuje snimanje oštrih fotografija. Za naprednije fotografiranje, Live Fokus značajka na pametnom telefonu Galaxy Note8 omogućuje kontrolu dubine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije, kao i Dual Capture pomoću koje obje stražnje kamere snimaju istovremeno - jedna široki, a druga uski kut. Širokokutna leća ima Dual Pixel senzor s brzim auto fokusom za snimanje oštrih i kristalno čistih snimaka čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Također, pametni telefon Galaxy Note8 opremljen je s 8MP Smart Auto Focus prednjom kamerom za vrhunske selfije i kristalno čiste video razgovore.

Pametni telefon Galaxy Note8 podiže ljestvicu poslovnih inovacija na novu razinu zahvaljujući naprednim značajkama koje unaprjeđuju performanse, produktivnost i sigurnost za niz industrija, pojednostavljujući obavljanje poslovnih zadataka.

Galaxy Note8 nudi skeniranje šarenice za poslovne korisnike, a kompatibilan je sa Samsung DeX za sve one koji trebaju jednostavno proširiti svoje mobilno iskustvo na iskustvo rada na stolnom računalu, neovisno o tome gdje se nalaze. Također, uređaje možete ponijeti gotovo bilo gdje zahvaljujući otpornosti na vodu i prašinu (IP68) samog uređaja kao i S Pen olovke, a pisati možete čak i kada je zaslon mokar.

Sve to, i još puno više je razlog zašto je Galaxy Note8 namijenjenom korisnicima koji žele postići više.