NOVA ZNAČAJKA

Sad možete odrediti tko na Instagramu može vidjeti vaše Stories, a tko ne

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 30.11.2018 14:40
  • Objavljeno 30.11.2018 u 14:40
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Pixabay.com

Samo vi možete vidjeti popis bliskih prijatelja kojeg ćete napraviti, tako da oni koje ste izostavili neće znati da nisu ušli u najuži izbor

Instagram Stories dobili su novu značajku Close Friends koja olakšava ograničavanje pristupa na odabranu skupinu ljudi kako bi vaše fotografije mogli vidjeti samo oni kojima su namijenjene.

Kako biste pristupili novoj značajki otvorite svoj korisnički profil pri Instagramu i odaberite Close Friends u izborniku sa strane. Tako ćete moći početi stvarati popis ljudi s kojima želite dijeliti Stories.

kad zaslon strada

Ove trikove za 'popravak' smartfona zaobiđite u širokom luku

Pogledaj galeriju
8

Samo vi možete vidjeti popis bliskih prijatelja kojeg ćete napraviti, tako da oni koje ste izostavili neće znati da nisu ušli u najuži izbor.

Kad završite popis pojavit će se opcija dijeljenja Story samo s ljudima koji su na njemu, odnosno onima koje ste stavuili na Close Friends. Također će se pojaviti i zeleni bedž dok pregledavate Stories drugih ljudi koje su ograničene na Close Friends.

Nova značajka od danas postaje dostupnom vlasnicima uređaja s operativnim sustavima Android i iOS, pa nadogradite aplikaciju za Instagram kako biste provjerili je li stigla i vama, piše Next Web.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!