VIDEO U POKRETU

Putovanja su ugodnija uz Philips PET712

30.11.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Uz novi Philipsov prijenosni DVD uređaj PET712 omiljene filmove i ostale zabavne sadržaje moguće je gledati gdje god se nalazili. Philipsov PET712 idealan je za duga putovanja, a opremljen čak dvama visokokvalitetnim TFT LCD zaslonima dijagonale sedam inča

Uz filmove, na prijenosnom uređaju moguće je pregledavati i fotografije te slušati glazbu jer Philipsov PET712 podržava različite formate kao što su DVD, SVCD, DivX i MPEG4, MP3-CD, JPEG i drugi. Novi Philipsov prijenosni DVD uređaj vrlo je jednostavan za korištenje zahvaljujući preglednom meniju koji je moguće pretraživati i putem daljinskog upravljača.

Pokretanje uređaja i postavljanje u automobil brzo je i lako zahvaljujući posebnom postolju za još veću sigurnost i praktičnost. Iako vrlo lagan, uređaj ima kućište otporno na udarce i podrhtavanja u vožnji. Za neometan audio doživljaj, Philipsov PET712 ima više priključaka za slušalice, a kao dodatak, uz prijenosni DVD uređaj dolazi i praktična torbica za spremanje te automobilski adapter za dodatnu energiju.

Philipsov prijenosni DVD uređaj PET712 može se kupiti u svim bolje opremljenim prodavaonicama s tehničkom opremom po cijeni od 1.499 kuna.