VERBATIM NUDI

Prijenosna memorija za uređaje s Androidom

27.01.2014 u 20:33

Bionic
Reading

Verbatim je izdao nove proizvode s flash memorijom za korisnike tableta s Androidom i smartphonea. Priloženi adapteri olakšavaju i ubrzavaju prijenos podataka bez korištenja računala

Store 'n' Go Nano USB Drive s mikro USB adapterom kombinira USB memoriju kapaciteta do 32 GB s mikro USB adapterom kompatibilnim sa specifikacijom On The Go (OTG).

USB OTG omogućuje spajanje memorijskih jedinica, miševa, tipkovnica i drugih dodataka na uređaj s Androidom preko njegova micro USB priključka.

Korisnici tako mogu, primjerice, prenijeti ili prikazivati fotografije s digitalnog fotoaparata izravno na tablet ili smartphone s Androidom.

Kompaktan Nano USB Drive, koji je raširen među korisnicima automobilskih audio sustava, igraćih konzola i televizora, može se koristiti i kao bilo koja druga USB memorija.

Mikro USB adapter uključen u paketu s Nano USB Driveom može se koristiti i samostalno, odnosno s drugim uređajima, kad god se za to ukaže potreba.

Memorijska kartica Tablet microSDHC s adapterom za karticu SD ponuđena je kao jednostavno rješenje za proširivanje memorije na kompatibilnim tabletima s Androidom ili operacijskim sustavom Windows 8 ili smartphoneima.

Ova microSDHC kartica kapaciteta 32 GB (u crvenoj boji) pripada u sam vrh ponude i dolazi s oznakama brzine Speed Class 10 i UHS-I Speed Class 1 te nudi performanse optimizirane za HD video.

Alternativno, korisnici mogu odabrati microSDHC karticu kapaciteta 16 GB (plavu) ili osam GB (zelenu). Obje ove kartice također dolaze s oznakom brzine Speed Class 10 i nude dovoljan kapacitet za pohranu i dijeljenje videa, glazbe i fotografija.

Verbatimov Nano USB Drive s Micro USB adapterom prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 69 kuna za osam GB, 119 kn za 16 GB te 199 kuna za 32 GB.

Tablet microSDHC Card dolazi po cijeni od 59 kuna za osam GB, 119 za 16 GB te 219 kuna za 32 GB.

Svi proizvodi dostupni su u online i maloprodajnim dućanima diljem Europe.