Pravila nagradne igre 'Aktiviraj e-račun'

Pravila nagradne igre 'Aktiviraj e-račun'

02.05.2013 u 11:38

Bionic
Reading

Ova nagradna igra namijenjena je provođenju samo u Republici Hrvatskoj te će se tumačiti i ocjenjivati u skladu s hrvatskim pravom. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe koje ne ispunjavaju uvjete za sudjelovanje te koje, u trenutku sudjelovanja, nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj. Priređivač nagradne igre je HRVATSKI TELEKOM D.D., Savska cesta 32, Zagreb, Hrvatska, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: priređivač). NAGRADNA IGRA PRIREĐUJE SE S CILJEM PROMIDŽBE PRIREĐIVAČEVIH PROIZVODA


Zagreb, 11. travnja 2013.
KLASA: UP/I-460-02/13-01/391
URBROJ: 513-07-21-07/13-2

Članak 1.

U nagradnoj igri „E-račun“ (u daljnjem tekstu: Nagradna igra) mogu sudjelovati sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje, u trenutku sudjelovanja, imaju 18 ili više godina. Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri nemaju zaposlenici Priređivača Nagradne igre (u daljnjem tekstu: Priređivač), s Priređivačem povezanih društava te Priređivačevih oglašivačkih, promocijskih/marketinških ili produkcijskih agencija i webmastera / dobavljača, kao ni članovi njihovih užih obitelji (bračni drugovi, roditelji, djeca, braća i sestre i njihovi bračni drugovi), a niti osobe koje s njima žive u istom kućanstvu. Priređivač zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnoj igri. Samim sudjelovanjem u Nagradnoj igri, sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila Nagradne igre, a koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.

Članak 2.

Nagradna igra počinje u 12:00:00 po srednjoeuropskom vremenu (u daljnjem tekstu: SEV), dana 02.svibnja 2013. godine, te završava u 11:59:59 SEV, dana 31. listopada 2013. godine (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradne igre). Priređivačevo računalo službena je naprava za mjerenje vremena tijekom trajanja Nagradne igre. Nagradna igra podijeljena je na šest nagradnih kola. Vrijeme trajanja pojedinog kola Nagradne igre navedeno je u tabeli:

Redni broj nagradnog kolaVrijeme trajanja nagradnog kola (od - do)
102.svibnja - 31. svibnja 2013.
201.lipnja - 30. lipnja 2013.
301. srpnja - 31. srpnja 2013.
401. kolovoza - 31. kolovoza 2013.
501. rujna - 30. rujna 2013.
601.listopada - 31. listopada 2013.

Izvlačenje dobitnika nagrada nagradnog fonda održavati će se najkasnije 4 (četiri) dana od završetka pojedinog nagradnog kola u prostorima agencije Gingernet, Heinzelova 62a, Zagreb, a ispravnost izvlačenja nadzirat će tročlana komisija. Rezultati Nagradne igre bit će objavljeni na Facebook stranici Priređivača u roku od 2 (dva) dana od dana izvlačenja.

Članak 3.

Sudionici Nagradne igre mogu biti osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

1. korisnici su usluga Priređivača;

2. punoljetne su fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske, imaju boravište u RH i i aktivirale su uslugu E- račun. Uslugu E-račun je moguće aktivirati registracijom na web stranici moj.hrvatskitelekom.hr, pozivom Korisničke podrške 0800 9000 ili posjetom T prodajnim mjestima;

3. tijekom Vremena trajanja Nagradne igre su se prijavile za sudjelovanje u Nagradnoj igri putem Aplikacije „E-račun“ na Facebook platformi. Ovu Aplikaciju sudionici mogu pronaći na podstranici (u tabu) na službenoj Facebook fan stranici Priređivača www.facebook.com/HrvatskiTelekom (u daljnjem tekstu: Facebook stranica Priređivača).

4. Ako sudionik nije već prethodno “lajkao” Facebook stranica Priređivača, od njega će se zahtijevati da klikne na Like gumb te slijedi upute za sudjelovanje u Nagradnoj igri. Sudionik će potom biti upućen na autorizacijsku stranicu gdje će se od njega zahtijevati da pristane na primjenu Pravila Nagradne igre te da unese svoje podatke (ime, prezime, adresu te adresu elektroničke pošte, poziv na broj odobrenja).

Poziv na broj odobrenja jedinstveni je kodni broj (u daljnjem tekstu: kodni broj) koji je korisnicima Priređivača dostupan zaprimanjem prvog sljedećeg računa za usluge Priređivača, od trenutka aktivacije usluge E-račun.

Korisnici usluga Priređivača koji su u ranijem periodu, prije početka Nagradne igre već aktivirali uslugu E-račun mogu se odmah uključiti u Nagradnu igru unošenjem kodnog broja.

Putem jednog Facebook profila u Aplikaciju „E-račun“ na Facebook platformi moguće je unijeti neograničen broj kodnih brojeva uz uvjet unosa ostalih valjanih podataka nositelja računa za usluge Priređivača.

Priređivač se može služiti unesenim podacima kako bi sudioniku dostavio nagradu. Priređivač se također može služiti podacima kako bi povremeno kontaktirao sudionike, ukoliko oni na to pristanu pri registraciji na autorizacijskoj stranici.

Članak 5.

Na kraju Vremena trajanja pojedinog kruga Nagradne igre, svi će sudionici koji su u periodu trajanja nagradnog kruga u aplikaciju unijeli kodni broj, ući u bubanj za izvlačenje nagrada iz predviđenog nagradnog fonda.

Članak 6.

Sve nagrade dodjeljuju se izvlačenjem.
Nagrade ove Nagradne igre su:
- 18 bicikala „Hi Ten steel“ u jediničnoj vrijednosti od 1.866,39 kuna; i
- 6 tableta „Huawei Mediapad 7 Lite“, u jediničnoj vrijednosti od 951,25 kuna.
Svi iznosi navedeni su s obračunatim PDV-om.

Dobitnici nagrada bit će izvučeni za svako kolo Nagradne igre sukladno tabeli iz članka 2. ovih Pravila, slijedećim redoslijedom:
•prve tri nagrade bicikli , „Hi Ten steel“
•četvrta nagrada tablet „Huawei Mediapad 7 Lite“
Sudionik ima pravo na samo jednu nagradu tijekom cijele Nagradne igre.
Navedene nagrade bit će dostavljene dobitnicima slanjem na njihovu osobnu adresu prema podacima koje su sami dostavili prilikom registracije na autorizacijskoj stranici.

Ukupna vrijednost svih nagrada koje se dodjeljuju iznosi 39.302,48 kn (sa obračunatim PDV-om). Nagrade su neprenosive, ne mogu se zamijeniti, niti se mogu zamijeniti za novac. Ako se nagrada, ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti.

Članak 7.

Dobitnici će biti obaviješteni putem Facebook aplikacije ili elektroničke pošte najkasnije 2 (dva) dana od dana objave rezultata pojedinog nagradnog kruga te će im na ranije unesenu poštansku adresu biti dostavljena nagrada i to najkasnije 30 dana od dana obavijesti o osvajanju nagrade. Priređivač nije odgovoran za eventualne promjene e-mail adrese ili poštanske adrese sudionika.
U slučaju da se obavijest o nagradi vrati Priređivaču s napomenom da dostavu nije moguće izvršiti Priređivač će dobitnika pismeno obavijestiti o dobitku u naknadnom roku od 8 dana od dana isteka prethodno navedenog roka od 30 dana te o pravu da preuzme nagradu u naknadnom roku od 10 dana od dana primitka ponovne pisane obavijesti o dobitku nagrade. Ukoliko nagrada ni nakon tog roka ne bude preuzeta postupit će se prema Zakonu o igrama na sreću i Pravilniku o priređivanju nagradnih igara.

U slučaju da se utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradne igre nagrada mu neće biti dodijeljena.

U slučaju da se u Nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u Nagradnoj igri sudjelovalo sudionika.

Članak 8.

Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, i s njime povezana društva, njegove oglašivačke i promotivne agencije, Facebook Inc., te svi zaposlenici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, proizašle u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnoj igri, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnoj igri ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade. Neće se dodijeliti veći broj nagrada od ovdje navedenog. Strogo je zabranjena uporaba Aplikacije u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu (uključujući, ali ne ograničavajući se samo na, uporabu na drugoj internetskoj stranici ili u umreženom računalnom okruženju). Svaka neovlaštena uporaba Aplikacije može predstavljati povredu propisa iz područja autorskog i žigovnog prava te drugih propisa. Priređivačevi žigovi, materijali sadržani u Aplikaciji, uključujući video sadržaje, fotografske i grafičke sadržaje, te sva druga robna ili uslužna imena ili slogani ili logotipi sadržani u Aplikaciji, čine intelektualno vlasništvo Priređivača, naznačenih pojedinaca ili Priređivačevih dobavljača ili davatelja licencije te ih nije dopušteno reproducirati, imitirati ili koristiti, u cijelosti ili djelomično, bez prethodnog pisanog dopuštenja nositelja prava.

Članak 9.

Priređivač i njegove agencije neće odgovarati za prekide ili nedostupnost u radu mreža, servera, pružatelja internetskih usluga (ISP), internetske stranice, telefonskih ili drugih veza, za dostupnost ili greške u komunikaciji ili kvarove računala, telefona ili kabelskog prijenosa ili linija ili tehničke greške, niti za kvarove računalnog hardvera ili softvera ili telefona, za tehničke greške ili poteškoće ili druge greške bilo koje vrste, kako ljudske, tako i mehaničke, elektroničke ili mrežne, niti za netočan prihvat bilo kojeg podatka vezanog za Nagradnu igru ili neuspješan prihvat ili gubitak takvog podatka.

Priređivač i njegove agencije neće odgovarati za bilo kakve netočne podatke, prouzročene bilo od strane korisnika internetske stranice, bilo od strane opreme ili nastale uslijed programiranja povezanog s ili korištenog tijekom ove Nagradne igre; te ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu grešku, propust, prekid, brisanje, kvar ili kašnjenje u radu ili prijenosu, kvar komunikacijskih linija, krađu ili uništenje ili neovlašten pristup internetskoj stranici, neovlaštene izmjene ili hakiranje internetske stranice. Priređivač zadržava pravo, prema svojoj slobodnoj ocjeni, diskvalificirati bilo koji račun/osobu za koju se utvrdi da je neovlašteno utjecala na ili je remetila odvijanje Nagradne igre ili je postupala s namjerom prijetnje, pogrde ili maltretiranja drugih osoba ili je na bilo koji drugi način ometala odvijanje Nagradne igre. Priređivač i njegove agencije neće odgovarati za štetu nastalu računalu sudionika ili bilo koje druge osobe, a koja šteta je povezana s ili je nastala uslijed sudjelovanja u Nagradnoj igri ili preuzimanja ili kopiranja sadržaja s internetske stranice ili uporabe internetske stranice. Ako, iz bilo kojeg razloga, a prema slobodnoj ocjeni Priređivača, ne bude moguće odvijanje Nagradne igre prema planu, zbog zaraze računalnim virusom, računalnog crva, buga, neovlaštenog mijenjanja, hakiranja, neovlaštene intervencije, prijevare, tehničke greške ili drugog uzroka koji, prema slobodnoj ocjeni Priređivača, uzrokuje greške ili utječe na provođenje, sigurnost, pravednost, poštenje ili uredno vođenje ove Nagradne igre, Priređivač zadržava pravo, prema svojoj slobodnoj ocjeni, otkazati, prekinuti, ili staviti u stanje mirovanja Nagradnu igru Uporaba bilo kakvih naprava za automatiziranje dodavanja je zabranjena.

Članak 10.

Priređivač će obrađivati osobne podatke sudionika koji su mu dani i/ili su mu postali dostupni u vrijeme Prijave, isključivo u svezi s provođenjem Nagradne igre i sudjelovanjem u istoj, a u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka te Priređivačevim Pravilima o privatnosti. Dobitnik pristankom na preuzimanje nagrade ujedno daje i privolu za objavu njegovih/njezinih podataka (uključivo audio i/ili videozapisa) na internetskim stranicama priređivača, i na facebook profilu priređivača te uporabu u promidžbene svrhe u vezi s Igrom, ako je to potrebno, bez obveze davanja bilo kakve naknade za to.

Članak 11.

Sva prava su pridržana. Na ova Pravila te na Nagradnu igru primjenjuje se hrvatsko pravo. U slučaju da je bilo koja odredba sadržana u ovim Pravilima ništetna ili to naknadno postane, to neće imati utjecaja na valjanost ostalih uvjeta sudjelovanja. Za sve sporove nastale iz ili u svezi s istima bit će isključivo nadležan Općinski građanski sud u Zagrebu.

Članak 12.

Priređivač nagradne igre je društvo HT d.d., sa sjedištem na adresi Hrvatski Telekom d.d., Savska Cesta 32, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Ovu Nagradnu igru ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Facebook niti je ista s njime povezana. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Facebooku. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ove Nagradne igre upućuju se Priređivaču, a ne Facebooku. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo na način predviđen Priređivačevim Pravilima o privatnosti.

Članak 13.

Pojedine radnje vezane uz Nagradnu igru za Priređivača provodi ovlaštena agencija za digitalni marketing, Gingernet d.o.o, Heinzlova 62a, Zagreb (Agencija). Agenciji se neće prosljeđivati osobni podaci sudionika nagradne igre.

Članak 14.

Neće biti pisane komunikacije u vezi s ovom Nagradnom igrom, osim s dobitnicima nagrada.