ČAK I KADA SE IZBRIŠU

Povijest pregledavanja moguće je gledati i nakon što je izbrišete

28.07.2017 u 10:11

Bionic
Reading

Bilo da su se posjećene internetske stranice iz preglednika automatski izbrisale nakon određenog perioda (30-tak dana) ili je korisnik to (greškom) učinio ručno - postoji spas. Upoznajte se s dodatkom History Search, koji funkcionira na nizu različitih internetskih preglednika

Dodatak History Search radi na preglednicima Chrome, Firefox, Opera, Safari, a stiže i podrška za Microsoft Edge. Funkcija ovog komada softvera je zabilježiti ama baš svu povijest pregledanih internetskih stranica iz svih preglednika koji su instalirani na računalu, čime se može olakšati život u slučaju potrebe za naknadnom provjerom nekog odredišta. 

Besplatno izdanje donosi spremanje 3.000 stranica uz 50 favorita, dok Premium izdanje (tri dolara mjesečno) donosi spremanje 15 tisuća stranica, do 1.000 favorita i sinkronizaciju kroz 10 preglednika, uz druge dodatne značajke. 

History Search, dodatak za internetske preglednike Autor: Convergate

Posebnost History Searcha je to što će po korisnikovom pretraživanju u obzir uzeti ne samo naziv stranice, već njen sadržaj, čime je alat mnogo moćniji od svega što internetski preglednici sami po sebi donose.

Više detalja o ovom zgodnom alatu moguće je saznati na službenim stranicama.