DOK ČEKATE NOVI FILM

Pogledajte sva ubojstva Dartha Vadera odjednom

26.10.2015 u 06:59

Bionic
Reading

Svjetlosne sablje, lovac tipa TIE i gušenje Silom - sve čime se jedan od najpoznatijih filmskih negativaca ikad poslužio kako bi s puta uklonio protivnike i nesposobnjakoviće sad možete pogledati u supermontaži na YouTubeu

U svemiru 'Ratova zvijezda' smrt i Darth su praktično sinonimi. No, jeste li znali kako je vader odgovoran za tek 12 ubojstava na filmskom platnu?

Bio je znatno neugodniji kao mladi Anakin Skywalker (Darth Vader prije no što se priklonio tamnoj strani Sile, ukoliko vam je slučajno promaklo).

Do takvih informacija možete doći gledajući novi kompilacijski video 'Darth Vader Kill Count' na kanalu Mr. Sunday Movies na YouTubeu.

Ponuđen je širok raspon ubojstava, uključujući gušenje na daljinu i izbliza, zasijecanje svjetlosnom sabljom i uništavanje protivnika topovima lovca TIE Advanced X1.


Među njima su i dva vjerojatno najpoznatija: završetak dvoboja s Obi-Wan Kenobijem u 'Novoj nadi' i gušenje Silom admirala Kendala Ozzela netom prije bitke na planetu Hoth u 'Carstvo uzvraća udarac'.

Iako Anakin tehnički nije Darth Vader, u videu su prikazana i njegova ubojstva. Koliko ih ima? Puno. Pogledajte video do kraja kako bi doznali.

Prije Vadera, Mr. Sunday Movies je prebrojao žrtve Batmana i Supermana. Za kompilaciju o anti-junaku 'Ratova zvijezda' potrošio je dva dana za montažu i oko mjesec dana povremenog rada.

Pokažu li se glasine točnim i Darth Vader se doista pojavi u novom nastavku sage 'Sila se budi', moguće je kako će morati nadopuniti video svježim materijalom.

DARTH VADER Movie Kill Count Supercut


Više:CNET