ZAPOŠLJAVANJE

Pogledajte koji se IT poslovi nude pred početak ljeta

12.06.2017 u 07:01

Bionic
Reading

Ovoga tjedna u suradnji s portalom Moj Posao, donosimo pregled aktualnih pozicija u IT sektoru

Tvrtka Helix ima rezultate u implementaciji korisnički definiranih rješenja te brzo može implementirati web aplikacije u okviru postojećeg sustava. Također, može isporučiti bogate web aplikacija izgrađene na postojećim ili novim strukturama podataka. U svoje redove Helix želi primiti nove ljude i to na četiri pozicije: Junior Software Developer, Senior Software Developer, Web Developer i Sistem Administrator. Na sve pozicije možete se prijaviti do 6. srpnja.

Zapošljava i tvrtka INETEC – Institut za nuklearnu energiju koja se bavi razvojem i istraživanjem tehnologije za ispitivanja nuklearnih elektrana te provodi ispitivanja i korektivne akcije na istima. Slobodna radna mjesta su Embedded razvojni inženjer i Software Developer za koje se možete prijaviti do 21. lipnja.

GlobalLogic pruža usluge razvoja tijekom cijelog proizvodnog procesa. Uz inovativne proizvode i tehnologije, surađuju s kupcima te im demonstriraju kako strateško istraživanje i razvoj mogu postati odličan alat za upravljanje budućnošću. U njihovoj tvrtki trenutno nedostaju Software Engineer for Embedded Systems i Java Software Engineer pa svakako provjerite oglase i prijavite se do 15. lipnja!

Iz mladog tima poznatog po edukativnim softverskim rješenjima koja koriste preko 300 zadovoljnih klijenata, TOOLS4SCHOOLS d.o.o., stiže oglas za Software Developera. Ako imaš iskustva s .NET sustavima, komunikativnost i 2 godine staža u informatici, do 7. srpnja se prijavi za ovu poziciju!

Tvrtka RWE Hrvatska d.o.o. poznata je po svojem djelovanju u energetici, proizvodnji električne energije, zbrinjavanju otpadnih voda te opskrbi energijom i plinom. U svoj uhodani tim žele uvesti novog IT Project Managera kojim će potrebu za analitičkim razmišljanjem popuniti iskustvom u radu s velikim i malim IT projektima na lokalnoj i međunarodnoj razini te tehničkom specijalizacijom. Prijava za ovaj oglas traje do 15. lipnja.