DINOROBOSAUROTRONI NAPADAJU

Pogledajte kako Horizon: Zero Dawn izgleda uživo!

21.09.2015 u 15:21

Bionic
Reading

Guerilla Games i Sony predstavili su više nego upečatljivu demonstraciju nadolazeće 'sandbox' dinokolje Horizon: Zero Dawn

Tijekom ovogodišnjeg TGS-a Sony i Guerilla prvi su put od E3-a predstavili svoju uzdanicu Horizon: Zero Dawn. Radi se, podsjetimo, o igri u kojoj ekipa koja bi uz najbolju volju mogla spadati u brončano doba živi u svijetu kojim hodaju divovski robotski dinosauri

Dobra stvar oko svega ovoga je to što se, naime, radi o vrlo brižno napravljenom sandbox naslovu koji će igračima pružiti puno, puno sati ispunjenih zabavom... i robosaurusima.

Uglavnom, najnoviji streamani video kojeg smo se domogli vjerojatno će vas sumnjivo podsjećati na gameplay demo koji smo vidjeli na E3-u. Trik je u ovom slučaju to što igru doista igra Guerillin predstavnik. Ovo je više nego uočljivo iz grešaka koje se dešavaju tijekom demonstracije.

Prva 'uživo' demonstracija - Horizon: Zero Dawn


Od tipičnih čudnih kutova kamere, preko više nego uočljivih grešaka tijekom bitke protiv ogromnih robota, više je nego očito kako dodatne šminke ovdje nema.

Dobro je, naime, vidjeti kako PlayStationova dominacija tržištem uvelike ohrabruje inače oprezne developere da svoje igre predstavljaju bez bojazni da će ih ljudi izviždati zato jer im alfa ne radi u 60 frameova u sekundi na najvišoj zamislivoj rezoluciji.

Horizon: Zero Dawn najavljen je za PlayStation 4 i to za tamo negdje kraj iduće godine.