DVODNEVNA DEMONSTRACIJA

Pažnja, gejmeri: Cyberpunk 2077 za PS5 i Xbox X/S ovog će vikenda biti besplatan

28.03.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Moći ćete igrati do pet sati osnovne igre bez dodatnih troškova

CD Projekt Red tijekom uskršnjeg vikenda korisnicima PlayStationa 5 i Xbox Series X/S igračima nudi priliku da besplatno isprobaju RPG videoigru Cyberpunk 2077, izvještava Engadget.

Zainteresirani će moći zaigrati do pet sati bez dodatnih troškova između 16:00 28. ožujka i 07:59 ujutro 1. travnja. Članovi PlayStation Plus Premiuma također imaju pristup petosatnom probnom razdoblju osnovne igre, ali CDPR napominje da ovog vikenda nije potrebna pretplata za ulazak.

Ako ste učinkovit igrač, pet sati igranja moglo bi biti dovoljno da prođete kroz glavnu misiju pljačke pred kraj prvog čina. Tamo se priča stvarno otvara i možda bi vas mogla navesti da kupite cijelu igru i nastavite igrati.

Izvor: Društvene mreže / Autor: CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 imao je katastrofalan debi 2020. i bio je u tako lošem stanju da ga je Sony povukao iz PlayStation Storea i ponudio povrat novca. Igra je ovih dana u puno boljem stanju.

Igra je 26. rujna 2023. dobila i prvu veliku ekspanziju koja je kod kritičara pokupila uglavnom pohvale. Tko zna, možda vas isprobavanje ovog vikenda ponuka da još jednu kupnju.