web izdanje

Ovo smo dugo čekali: Na Google Play Store dolaze promjene

22.11.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Insajderi otkrivaju da je radna verzija novog Play Storea za računala vrlo slična modernoj verziji dućana na Android uređajima

Googleov dućan Play Store na smartfonima izgleda solidno, no njegova internetska verzija izgleda kao da je već odavno trebala dobiti redizajn. Kompanija je, izgleda, ovo odlučila popraviti - ako je vjerovati insajderima. Android Police tvrde da su se domogli slika novog Play Storea za web koji je puno sličniji modernoj verziji aplikacije za Android.

Google će bočni izbornik, izgleda, zamijeniti navigacijom pomoću četiri tipke i velikim čistim listama aplikacija sa foršpanima od igara koji se pokreću sami od sebe.

Aplikacije će se unutar dućana moći filtrirati po raznim uređajima, a ako želite doći do vaše kolekcije aplikacija ili iskoristiti poklon karticu, opcije su prebačene u izbornik sličan onom kojeg dobijete kad na internetskoj verziji Googlea kliknete na svoju profilnu sliku.

Izgled redizajnirnog dućana, doduše, nije finalan. Android Police tvrde da je redizajn pronađen na korejskoj verziji Play Storea te da Google još nije poslao službeni komentar, zaključuje Engadget.