BURNO U SUSJEDSTVU

Overclockeri pokorili Beograd i srušili čak 10 svjetskih rekorda

14.08.2014 u 12:21

  • +7

Asusovo overclocking & modding natjecanje

Izvor: Promo fotografije / Autor: ASUS

Bionic
Reading

ASUS Zapadni Balkan priopćava kako je vikend u Beogradu bio vrlo buran - barem za one istinske ljubitelje računalnog hardvera, koji su svoje vrijeme proveli u prodajnom centru Delta City u Beogradu. Uz pomoć najboljih 'overclockera' iz HW GURUS tima koji su došli iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije oboreno je čak deset svjetskih rekorda u Srbiji pred živom publikom

Poseban gost je bio i jedan od najboljih overclockera na svijetu, Poljak 'Xtreme Addict'. Poredv vrhunskog umijeća ovih sjajnih momaka, dosta vremena je utrošeno na odabrih pravih komponenti za natjecanje. Pri tom je korištena trenutno najbolja matična ploča na svijetu, ASUS Rampage IV Extreme, grafička kartica ASUS Poseidon GTX770-P-2GD5, HyperX Predator KHX26C11T2K2/8X radna memorija i SSD pogoni te Coolermaster V1200 Platinum napajanja.

Procesor Intel Core i7 4960X je na natjecanju radio na vrtoglavnih 6GHz, hlađen tekućim dušikom! Istovremeno su se pored 'predstave' overlocking ekipe posjetitelji mogli zabaviti i pregledom tri najbolje modifikacije PC kućišta, a izlagačima su dodijeljene i vrijedne nagrade.

Kako je to izgledalo uz komentare moguće je pogledati u videu:

U Beogradu na Asusovom događaju oboreno čak 10 svjetskih rekorda