DOMAĆI SOFTVER

Ovaj kalkulator pomoći će vam u preračunavanju bodova za upis u srednju školu

16.05.2018 u 08:35

Bionic
Reading

Prošle godine kalkulator koji preračunava bodove za upis u srednju školu koristilo je 140 tisuća ljudi. Ove godine očekuje se još bolji rezultat

Web odredište Srednja.hr zadnjih nekoliko godina osmašima i njihovim roditeljima olakšava upis u srednje škole nudeći im Kalkulator bodova za upis u srednje škole koji preračunava prosjek ocjena iz osnovne škole u bodove za upis u srednju školu.

isprobajte ih

Bacite oko na Googleove manje poznate, a korisne aplikacije

Pogledaj galeriju

Kalkulator je, prema podacima koje iznose iz Srednja.hr, tijekom prošle godine bio posjećen 140 tisuća puta. Ove godine očekuju još bolji rezultat.

Kalkulator bi uskoro trebao biti nadograđen novim sadržajima, poput primjerice bitnih predmeta za upis svih škola, a već je obavljena prilagodba tablice bodova koji su bili potrebni za upis prethodne škole godine objavljene na službenom portalu Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole.

Glavni partner projekta postala je Hrvatska zajednica županije. U srednja.hr razmatraju mogućnost razvoja sustava za poticanje deficitarnih zanimanja u dugoročnoj fazi razvoja.