ŠTO SE ČEKA?

Otvorena nova runda prijava za Hub:raum Krakow Warp

12.02.2014 u 20:23

Bionic
Reading

Hub:raum Krakow Warp traži nove timove i pojedince koji će proći kroz intenzivan sedmodnevni program, uz plaćen put i smještaj. Prijave se primaju do 20. svibnja

Hub:raum Krakow Warp je program namijenjen startupovima i pojedincima koji žele razviti svoju poslovnu ideju brzo i potaći ju na rast. Traje tjedan dana u poljskom gradu Krakowu, tijekom kojeg startupovi prođu kroz intenzivan niz predavanja, radionica i mentorskih seansi.


Prvi, u kojem su sudjelovala i dva hrvatska startupa (Bizmeet.me i Cloudsync1), održan je krajem prošle godine, o čemu smo pisali. Sudjelovalo je više od 50 međunarodnih stručnjaka i 52 člana startup timova iz deset zemalja. Hrvatska je, inače, po broju prijava bila praktično izjednačena s domaćinom Poljskom, koja broji gotovo deset puta više stanovnika.

Drugi će početi 7. i trajati do 14. lipnja. Odabranim startupovima bit će plaćen let do Krakowa i nazad te smještaj.

Imat ćete priliku produbiti svoje znanje, provjeriti hoće li vaša usluga/proizvod naći put do kupaca i uputiti se u pojedinosti vezane uz vođenje poslovanja. Program, između ostalog, pokriva teme vezane uz financiranje, razvijanje koncepta i poslovnog modela, marketinga i pravna pitanja.

Traže se timovi koji imaju razrađen projekt ili pojedinci s izvrsnom idejom. Prijave možete slati do 20. svibnjaovdje ili na www.applytohubraum.com.

Glavni cilj ovogodišnje runde je pridobiti najbolje projekte te u suradnji s Deutsche Telekomom, i uz pomoć investicije vrijedne 80 tisuća eura (oko 608 tisuća kuna), osigurati pristup međunarodnim tržištima.