TREĆI U HRVATSKOJ

Otvoren novi prodajni centar Technomarket

21.05.2010 u 16:37

Bionic
Reading

Technomarket danas je otvorio novi prodajni centar u Zagrebu. To je treći prodajni centar tog lanca u Hrvatskoj, a najavljeno je i skoro otvaranje centara u Splitu i Osijeku

Od danas u Hrvatskoj rade tri prodajna centra lanca Technomarket. Pored centara u Westgateu nadomak Zagreba i Plodinama u Rijeci, sada je tu i prodajni centar u Jankomiru. Adresa Škorpikova 25, na kojoj se nalazi nova trgovina, poznata je kao stara lokacija trgovine HGspot.

Prodajni prostor najnovije Technomarket trgovine broji 1.500 metara kvadratnih, a u njemu će kupci pronaći više od 10.000 artikala. Lanac nudi izvrstan izbor proizvoda vodećih proizvođača potrošačke elektronike, uključujući video i audio opremu, bijelu tehniku, male kućanske aparate, uredsku tehniku, telekomunikacijske uređaje, informatičku opremu te mnoge druge artikle za ured i dom.

Na svečanom otvaranju prodajnog centra, osim komercijalne ponude, prikazan je i Samsungov LCD 3D televizor. Budući da je Techomarket jedan od ovlaštenih distributera te marke za Hrvatsku, početak prodaje Samsungova 3D televizora očekuje se vrlo skoro.

Da bi obilježio otvaranje novog prodajnog centra, Technomarket priprema šok-akciju – posebne, akcijske cijene pojedinih proizvoda. Promotivna ponuda traje od 21. do 23. svibnja u svim prodajnim centrima u Hrvatskoj.

www.technomarket.hr