NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite novi Redmi Note 13 Pro+ 5G mobilni uređaj!

22.02.2024 u 14:02

Bionic
Reading

Koliko vas osjeća neopisivu uzbuđenost čim započnete planirati sljedeće putovanje nakon povratka s posljednje avanture? Taj adrenalin koji vas preplavi dok istražujete i maštate o novim destinacijama teško je usporediti s bilo čime drugim. Upravo zato, odlučili smo vas dodatno motivirati i obogatiti vašu strast prema putovanjima. U sklopu našeg nagradnog natječaja, jednom sretnom čitatelju ili čitateljici poklanjamo Redmi Note 13+ 5G. Ovo je vaša prilika da osvojite vrhunski pametni telefon koji će biti vaš idealan pratilac na svim budućim putovanjima, s kojim ćete zabilježiti svaki trenutak i ostati povezani gdje god se nalazili

Svaka godina započinje novim maštanjima i planiranjima avantura za one koji žive za putovanja, a 2024. nije iznimka. Više nego ikad, putovanja su postala neodoljiva za mnoge.

Zabilježite svaki trenutak svojih putovanja obiljem fotografija koje će postati dragocjene uspomene, a sa pravim mobitelom, svaka slika priča jedinstvenu priču.

Osvoji novi Redmi Note 13 Pro+ 5G. Sve što trebate je kliknuti na gumb nagradnjače ispod i poslati nam selfie fotografiju s najdraže destinacije koju ste posjetili. Pravilnik o sudjelovanju pronađite na linku ovdje. Dobitnik je Jan Berger.

Mobitel je neizostavan suputnik na putovanju

Istražite novu seriju Redmi Note 13 za snimanje nezaboravnih trenutaka. S Redmi Note 13, uživajte u stvaranju ikoničnih slika s impresivnim bojama i detaljima, uz savršenu glazbenu pratnju. Ponuda je ograničena i vrijedi do 29. veljače ili do isteka zaliha. Više informacija pronađite ovdje.

Doživite audio-vizualnu čaroliju

Redmi Note 13 dolazi s izvanrednim FHD+ AMOLED zaslonom, prilagodljivom stopom osvježavanja od 1920Hz za živopisni prikaz boja. Opremljen je naprednim značajkama za zaštitu očiju, otporan na prašinu i prskanje, te je optimiziran za preciznost dodira čak i po kiši.

Izdržljivost i brzo punjenje su ključni

Opremljen sa 4nm MediaTek Dimensity 6080 čipsetom, Redmi Note 13 nudi vrhunske 5G performanse i dugotrajnu bateriju od 5000 mAh. Uz 33W brzo punjenje, vaš mobitel će uvijek biti spreman za nove izazove.

Kreirajte savršene uspomene

Zahvaljujući trostrukoj kameri od 108 MP s 3x in-senzorom zumom i zumom bez gubitaka, zabilježite svaki detalj u pokretu. S ultraširokom kamerom od 8 MP i makro kamerom od 2 MP, Redmi Note 13 pruža svaku priliku za iznimne fotografije s kojima ćete zabilježiti uspomene koje će trajati zauvijek.