HYPO CENTAR U ZAGREBU

Osma Web Strategija održat će se u lipnju

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.05.2010 10:45
  • Objavljeno 10.05.2010 u 10:41
WS8-5_640

WS8-5_640

Izvor: Promo fotografije / Autor: Web Strategija

Osma po redu regionalna konferencija o web poslovanju, Web Strategija, održat će se u Zagrebu, 17.6.2010. u Hypo EXPO centru

Nakon mnogo uloženog truda i rada u web poslovanju tokom 2009. godine, nakon puno organizacijskih i upravljačkih odluka donesenih sa upravom, programerima, marketingom, posjetiteljima i kupcima, nakon ranih poslovnih poteza jasnih samo vizionarima i njima sličnima, vrijeme je da malo odahnete. Ispunite prijavu za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010. koja se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama koje su svojim prošlogodišnjim rezultatima pridonijele poboljšanju uvjeta za poslovanje na webu (i internetu općenito) te počelima nove ekonomije.

Dokažite sebi i drugima da upornost i profesionalnost u stvaranju inovativnih procesa u poslovanju na internetu može biti nagrađena, te ostvarite kredibilitet i reputaciju među korisnicima odnosno kupcima. Nagrada će se dodjeljivati sljedećim poslovnim rješenjima: web portal, web trgovina, web servis, internet bankarstvo, payment gateway te ostale komercijalne web usluge. Neki od kriterija ocjenjivanja vezani su uz vizualni identitet, pristupačnost, inovativnost poslovnih modela, kvalitetu usluge, primjenu sigurnih tehnologija, interaktivnost, korisnička podrška, sigurnost te drugi.

Dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije održati će se u sklopu konferencije Web::Strategija 8 – Istinom do kupca 17. lipnja 2010. u konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu pod srebrnim pokroviteljstvom Raiffeisen banke, Profila i Trikodera, Virtus dizajna, tvrtke LogIT internet usluge te obrazovne Visoke škole za informacijske tehnologije – Vsite i pod brončanim pokroviteljstvom web hosting tvrtke Avalon Premium Hosting i Zagrebačke škole ekonomije i managementa – ZŠEM.

Nominacije za Zlatnu nagradu su otvorene do 30.05.2010. u 12 sati, a prijava se vrši na način da se tražene informacije pošalju putem kontakt obrasca na službenoj stranici konferencije. Obrazac ne mora ispuniti vlasnik rješenja (pravilo: svatko može prijaviti svakoga).

Saznajte više na http://www.webstrategija.com/08

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi