POČINJU PREDBILJEŽBE

Novi iPhone stiže u Hrvatsku, evo koliko će koštati

16.09.2016 u 12:31

Bionic
Reading

U online trgovini Hrvatskog Telekoma sada je u pretprodaji moguće uzeti iPhone 7 i iPhone 7 Plus. iPhone 7 dramatično poboljšava najvažnije točke iPhone iskustva, predstavlja nove napredne sisteme kamere te donosi najbolje perfomanse i trajanje baterije u iPhoneu ikad

Pored toga, tu su i nevjerojatni stereo zvučnici, najsvjetliji ekran s najviše boja, kućište otporno na prskanje i vodu, a svakako treba naglasiti i da iPhone 7 donosi najmoćniji čip u pametnom telefonu ikada - do dva puta brži od onoga u iPhoneu 6. Šlag na kraju je svakako iOS 10, koji iPhone čini posebnim.

Apple iPhone 7 s 32GB spremišnog prostora te bojama kućišta Black, Silver, Gold i Rose Gold moguće je u pretprodaji uzeti u sklopu tarife 'Najbolja Imam sve' za 2.698 kuna jednokratno uz 90 kuna mjesečno. iPhone 7 sa 128GB spremišnog prostora dostupan je i u Jet Black boji kućišta, a ovi modeli su u sklopu pretprodaje dostupni u istoj tarifi za 3.498 kuna jednokratno i 90 kuna mjesečno.

iPhone 7 Plus sa 128GB spremišnog prostora i dvostrukim sustavom kamerica od po 12MP koje rade kao jedna dostupan je od 4.498 kuna jednokratno i 90 kuna mjesečno u sklopu tarife 'Najbolja Imam sve'. Izdanje s 256GB spremišnog prostora dostupno je po cijeni od 5.298 kuna jednokratno uz 90 kuna mjesečno.

Više informacija moguće je naći na stranicama Hrvatskog Telekoma, a različite iPhone modele (njihove mogućnosti i karakteristike) moguće je usporediti ovdje