VEĆE JE BOLJE

Novi Huawei Mate 20 Pro mogao bi imati ekran veličine tableta

13.06.2018 u 12:33

Bionic
Reading

Huawei Mate 20 Pro je oduvijek bio najveći predstavnik linije telefona Mate, no malo tko je mislio da će najnoviji model biti toliko velik

Najnovije neslužbene informacije o Huawei Mate 20 Pro tvrde da će ekran uređaja imati impresivnu dijagonalu od 6.9 inča, čime će uređaj postati velik skoro kao Nexus 7 i drugi 7-inčni tableti.

Ovo izvješće stiže iz The Bella koji su informacije navodno dobili od proizvođača ekrana. Huawei navodno naraučuje 6.9-inčne OLED ekrane iz Samsunga, što znači da postoji velika šansa da se radi o onima koje ćemo susresti u novom smartfonu Mate 20 Pro.

Ove dimenzije Huawei Mate 20 čine puno većim od 6-inčnog Huawei Mate 10 Proa te puno većim od Samsung Galaxy Notea 9 i iPhonea XI Plus koji će navodno biti veliki 6.3 i 6.5 inča.

Naravno, pošto ove informacije nisu stigle iz službenog izvora, sve se bar za sad svodi na glasine.

TEHNO SAVJETI

Kako pronaći besplatni Wi-Fi? Učinite to pomoću ovih korisnih aplikacija

Pogledaj galeriju

Kada stiže?

Premda ova veličina zvuči kao nešto nezgrapno, vodimo računa da se nalazimo u eri sve većih i većih uređaja. Takoeđr, s obzirom da se vrlo vjerojatno radi o telefonu s tankim rubom, dimenzije neće biti velike kao kod tableta dijagonale 7 inča (koji su tako i onako ovih dana prilično rijetki).

Kako god okrenuli, na novi Mate 20 Pro morat ćemo malo pričekati. Uređaj bi, ako se možemo ravnati po dosadašnjim objavama, na tržište trebao stići u listopadu ili studenom ove godine.

  • +3
Ovo su apsolutno najbolji smartfoni za uživanje u mobilnom gejmingu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia