HONOR 9

Novi Honor 9 je stigao u Europu

28.06.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Najnoviji flagship uređaj Huaweijevog brenda Honor - Honor 9 predstavljen je u Berlinu

Poznat i kao 'Lovac na svjetlost', novi Honor 9 krasi pozadina od 3D stakla i metalni okvir koji stvara metalni izgled. Svojom poboljšanom dvostrukom kamerom od 20 MP i 12 MP, poboljšanom kvalitetom zvuka i snažnim procesorom za izvanredne performanse, Honor 9 pokušat će potaknuti 'Generaciju Y' da istražuje svijet novim pogledom.

'2017. godina donijela je svojevrsni preporod u dizajnu pametnih telefona, a Honor 9 je uređaj koji pruža najbolje od mode, izrade i tehničkih dostignuća', izjavio je George Zhao, predsjednik uprave Honora te dodao: 'Suvremeni dizajn, zapanjujući efekt refleksije svijetla i futurističke boje Honora 9 svakom korisniku omogućit će da se istakne i izrazi svoju individualnost.'

Dizajn

Honor 9 dolazi u nekoliko boja inspiriranih vodećim modnim trendovima. Boja koja predvodi novu paletu je Glacier Grey, koju je osmislio Honor. Plavi tonovi dizajna Honora 9 inspirirani su prirodnim fenomenom - plavim ledom pronađenim u polarnim regijama. Boja Glacier Grey ujedno odiše i svijetlim, metalno-srebrnim sjajem čime se nadovezuje na jedan od najpopularnijih trendova ove godine, odnosno na srebrne pramenove.

Honor 9 Izvor: Društvene mreže / Autor: Honor

Honor 9 naslijedio je nagrađivanu staklenu pozadinu svog prethodnika Honora 8, a novi model podiže ju na novi nivo s premium 3D staklom napravljenim od 15 pažljivo spojenih slojeva stakla. Na koncu, dizajn novog Honora 9 zaokružuje pjeskareni metalni okvir.

Honor 9 Izvor: Društvene mreže / Autor: Honor

Poboljšana dvostruka kamera

Honor 9 na poleđini ima dvostruku kameru koja se sastoji od 12 MP i 20 MP senzora, a podržava 2x optički zoom. Novi Honorov uređaj ima mogućnost snimanja fotografija u pokretu nudeći kratki uvid u ono što se svaki puta događa prije i nakon što je fotografija snimljena. Osim toga, sadrži i poboljšane mogućnosti snimanja portretnih fotografija, pa tako kamera može posvijetliti boju kože te ponuditi brojne opcije za poboljšavanje kako bi svaki selfie bio jednostavno savršen. Honor 9 može snimati videe i u ultra visokoj 4K video rezoluciji.

Snažna jezgra

Novi Honor 9 u sebi sadrži Kirin 960 procesor s 4 GB radne memorije i EMUI korisničko sučelje. Honor novim uređajem korisnicima pruža i poboljšano audio iskustvo zahvaljujući Huawei Histen zvučnom efektu izrađenom u suradnji s Grammyjem nagrađenim glazbenim producentom Rainerom Maillardom. Huawei Histen tako donosi tri zvučna modaliteta prilagođena potrebama različitih korisnika. Jedan modalitet naglašava slojeve i nijanse zvukova te je pogodan za slušanje spore i tihe glazbe, drugi modalitet pojačava bas te nudi snažno, filmsko iskustvo zvuka, a treći oponaša akustični zvuk koncertnih dvorana te donosi preciznu dubinu zvuka.

Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.hihonor.com ili Honor Hrvatska.

Honor 9 Izvor: Promo fotografije / Autor: Honor