ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT-ju, pogledajte što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 03.05.2021 13:42
  • Objavljeno 03.05.2021 u 13:42
tportal

Izvor: Creative Commons / Autor: Andrea Piacquadio

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa u IT sektoru

Oduvijek želiš raditi u poticajnoj okolini za najveće tvrtke u regiji? Učini prvi korak i zaposli se kao Senior Java Developer (m/ž) u tvrtki mStart plus, poslovno-tehnološkoj kompaniji za razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnim informacijskim sustavima te digitalnu transformaciju. Novim kolegama nude mogućnost stručnog usavršavanja, stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu s otvorenom komunikacijom i korištenje najmodernijih informatičkih alata. Rok za prijavu na oglas je 6. svibnja.

Xtreme Software Solutions zapošljava QA programera (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju poznavati Groovy, Javascript te linux operatvni sustav, radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Njihova ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, kontinuiran razvoj i usavršavanje vještina, stalan posao, rad na novim tehnologijama te odličnu radnu atmosferu u mladom i dinamičnom timu. Ako želiš postati dio njihovog tima, javi im se do 11. svibnja.

Triglav osiguranje d.d. dio je Grupe Triglav, najveće osiguravajuće grupacije u jugoistočnoj Europi, a na hrvatskom tržištu su prisutni od 1967. godine. S ciljem jačanja postojećeg tima, tvrtka zapošljava na radnom mjestu: Stručni suradnik – Sistemski inženjer (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva nadzor i održavanje mreža i firewall-a, sudjelovanje u izradi, implementaciji i testiranju planova oporavka sustava te pružanje podrške korisnicima. Oglas ostaje aktivan do 12. svibnja.

DUKAT d.d. vodeći je otkupljivač i prerađivač svježeg sirovog mlijeka proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama te vodeća robna marka mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj. Postani dio njihovog uspješnog tima i pridruži im se na poziciji – SAP SD konzultant za Informacijski sustav (m/ž). Nude ti dinamičan posao u međunarodnom timu stručnjaka, mogućnost profesionalnog razvoja i stručnog usavršavanja te rad na izazovnim projektima. Rok za prijavu ističe 6. svibnja.

ConTec CRO je poslovna platforma koja pruža inženjerske usluge u građevinarstvu, usmjerena na inovacije, digitalni rad, planiranje i standardizaciju u radu na konstrukcijskom inženjerstvu. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno zapošljavaju na poziciji: Development Engineer (m/ž). Nude ti jedinstvenu priliku za sudjelovanje u oblikovanju digitalizacije građevinske industrije iz perspektive građevinskog inženjera. Javi im se do 14. svibnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!