LG BL20 i BL40

Nove čokolade u T-Mobile ponudi

05.11.2009 u 11:52

Bionic
Reading

T-Mobile je svoju ponudu obogatio najnovijim modelom iz elegantne serije mobilnih telefona LG. Riječ je o novoj Čokoladi BL20 koja, zajedno s novom Čokoladom BL40 (dostupnom u T-Centrima od sljedećega tjedna), korisnicima nudi izvanredni dizajn te niz tehnoloških inovacija

Kućište LG Čokolade BL20 odlikuje crna, sjajna i savršeno glatka gornja ploha s elegantnim crvenim navigacijskim tipkama – vidljivima tek uključenjem zaslona. Pored zaslona osjetljivoga na dodir uređaj posjeduje i kliznu tipkovnicu, no unatoč tome tanak je svega 12,3 mm a teži tek 115 grama. Telefon sadrži i dodatne multimedijalne funkcije, uključujući MP3 player te 5-megapikselnu kameru s autofokusom, bljeskalicom i mogućnošću snimanja videa. Prilagoditi zoom i/ili glasnoću zvučnika moguće je bez tipki – klizanjem po dijelu bočne strane osjetljive na dodir. T-Mobile svojim korisnicima u paketu s uređajem daruje i memorijsku karticu od 256 MB memorije.

Iskustvo napredne tehnologije korisnici će osjetiti s pomoću tipki za widgete kojima je omogućen izravni pristup informativnim sadržajima, primjerice vijestima ili vremenskoj prognozi. Napredak donosi i funkcija Clear Memo Capture koja omogućuje snimanje crteža i pisanih tekstova s izuzetnom oštrinom.

I dok nova Čokolada BL20 vanjštinom podsjeća na original po kojem je dobila i ime, BL40 predstavlja u potpunosti svjež i dosad neviđen oblik. Nova LG Čokolada BL40 prvi je uređaj iz serije kojim se upravlja isključivo zaslonom osjetljivim na dodir. Zaslon uređaja rezolucije 800x345 piksela, veličine 4 inča i omjera 21:9 s mogućnošću prikaza širokoga spektra prirodnih boja zaslužan je za doista jedinstveno multimedijalno iskustvo. Točnije, prikaz fotografija je oštriji, video zapisi i igrice životopisni, a dokumenti čitljiviji. Nova Čokolada BL40 je uređaj koji, uz nedvojbenu ljepotu, također nudi i vrhunsku funkcionalnost: posjeduje Wi-Fi i GPS te kameru od 5 megapiksela (uz bljeskalicu i autofokus te mogućnost snimanja videa), MP3 player, omogućuje spajanje na mrežu uz 3G brzinu kao i podjelu zaslona na dva različita prikaza te potporu za kopiranje i lijepljenje teksta (copy&paste).

Nova LG Čokolada BL20 dostupna je u svim T-Centrima po cijeni od 1.698 kn, no potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca u tarifnome paketu Flex 300 moguće ju je nabaviti po 698 kn.

Nova LG Čokolada BL40 također će biti dostupna u svim T-Centrima, a cijene će biti objavljene na dan uvođenja u ponudu.

Više na www.t-mobile.hr