IMPRESIVNO

Nova Nokia X mogla bi biti najljepša dosad

04.05.2018 u 14:13

Bionic
Reading

Zahvaljujući znatiželjnim tehno insajderima opremljenima mikrokamerama, na internet je procurila prva snimka misteriozne Nokije X

Nakon što smo ostali zatečeni prvim slikama nove Nokije X, znatiželjni tehno blogeri priuštili su nam i prvi video koji, bar na kratko, prikazuje dizajn jedne od najljepših Nokia do danas.

Nokia 6.1

Odvažni novi dizajn

Snimka je snimljena tijekom nedavnog događaja u Pekingu te je podijeljena putem kineskog servisa za videe Weibo. Premda u videu ne možemo vidjeti prepoznatljivi 'zub', on jasno prikazuje kameru sa dvije leće i senzor za otisak prsta.

Nokia X imat će staklenu pozadinu i minimalističke bezele oko ekrana, dok će desni rub na sebi imati već standardni gumb za paljenje i gašenje, kao i one za pojačanje i stišavanje glasnoće. Video je prvi zapazila NokiaMob.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Leakster

Detalji?

Premda već znamo da je Nokia svoje proizvode predstavila u Pekingu te time potvrdila postojanje nove Nokije X, malo toga je poznato o konkretnom hardveru smještenom unutar elegantnog kućišta. Ono što nas je zaprepastilo je da će unatoč vrlo izraženom dizajnu Nokia X biti uređaj srednje klase.

Što god nagađali, čini se da ćemo više saznati 16. svibnja, makar nije sigurno hoće li Nokia X doživjeti globalnu premijeru ili će se prodavati samo u Kini.