DRUKČIJI PRISTUP

Nova Iskonova fizička trgovina izgleda kao dnevna soba. Pogledajte!

09.10.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Novi dućan namijenjen je onima koji bi voljeli uživo dobiti više informacija o Iskonovim paketima interneta i televizije, upoznati Wi-Fi rješenja poput MESHtra ili džepnih Mi-Fi routera...

Uz postojeće štandove u trgovačkim centrima te partnerska prodajna mjesta, Iskon Internet se kupcima svojih telekom usluga sada predstavio i novom lokacijom, dućanom smještenim na adresi Ulica Florijana Andrašeca 20 u Zagrebu.

Nova trgovina je specifična po tome što više podsjeća na dnevni boravak nego prodajno mjesto jednog telekoma. To nije slučajno.

'Poznati smo kao onaj prijateljski domaći telekom, pa smo tu činjenicu preslikali i na okruženje u koje kupci dolaze odabrati naše usluge. Za izlaganje telekomunikacijskih noviteta ni ne postoji bolji prostor od dnevne sobe, u kojoj se baš svi najradije opuštamo surfajući i gledajući televiziju', pojasnili su u Iskonu.

Nova Iskonova trgovina u Zagrebu Izvor: Iskon Internet / Autor: Rajan Milosevic

Novi dućan namijenjen je onima koji bi voljeli uživo dobiti više informacija o Iskonovim paketima interneta i televizije, provjeriti izgled sučelja pametnog Iskon.TV-a (koji zasad jedini sortira, snima, pamti i preporuča sadržaje) te upoznati Wi-Fi rješenja poput MESHtra ili džepnih Mi-Fi routera.

Posebno su mjesto namijenili najprodavanijim pametnim telefonima iz Iskon.Webshopa, pa će ih biti moguće uživo pogledati i isprobati.

Dizajn interijera veličine 65 kvadratnih metara potpisuje Iskonov specijalist za marketinške komunikacije Mateo Svećnjak.