KAD PONESTANE PROSTORA

Nova Geniusova kamera za auto sama briše stare snimke

24.06.2014 u 06:24

Bionic
Reading

Novi model digitalne videokamere za vozila DVR-HD568 možete koristiti za snimanje uvjeta vožnje na cesti, pomoć pri nadzoru kretanja vozila i kao dodatno osiguranje protiv provale

Nudi za 20° veći kut pokrivanja od prethodnog modela DVR-HD565 (ukupno 140°), mogućnost snimanja videozapisa u punoj HD rezoluciji 1920 puta 1080 piksela, uz 30 sličica po sekundi, ili 1280 puta 720 piksela uz 60 fps.

Objektiv je fiksnog otvora, blende f/2,4, zaštićen četveroslojnim staklom. Senzor 1/2,7'' CMOS omogućuje snimke čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja ili u noćnoj vožnji. Ima i podršku za HDR.


Snimljene videozapise možete pregledavati pomoću ugrađenog 2,4-inčnog (šest centimetara) LCD zaslona ili ih možete putem USB-a prebaciti na računalo, a moguće ih je gledati i na televizoru preko opcionalnog HDMI kabela.

Kamera se postavlja s unutrašnje strane prednjeg stakla ili na upravljačku ploču kako bi snimila sve što se događa ispred vozila. Zahvaljujući tankom dizajnu i malim dimenzijama, ne ometa vidno polje vozača. Videozapis može poslužiti za nadzorne svrhe ili za rekonstrukciju pojedinih prometnih događaja u slučaju potrebe.

Snimka se pohranjuje na SD karticu - podržani su kapaciteti do 32 GB. U slučaju da se kartica u potpunosti popuni videomaterijalom, kamera automatski briše najstarije snimke i nastavlja sa snimanjem bez potrebe za intervencijom korisnika.

Preporučena maloprodajna cijena kamere iznosi 899 kuna.