hrvatski telekom

Nova generacija: Stižu T Phone 2 i T Phone 2 Pro

14.05.2024 u 16:27

Bionic
Reading

Šampioni u omjeru cijene i performansi ulaze u sljedeću generaciju: T Phone 2 i T Phone 2 Pro.

Već su prve verzije T Phonea dizajnirane kako bi poticale digitalnu inkluziju diljem Europe u duhu našeg slogana „Connecting Your World“. Modeli T Phone 2 slijede taj put, a kao i prethodna generacija razvijeni su u partnerstvu s Googleom, priopćio je Hrvatski telekom.

Novi uređaji nude atraktivan paket zahvaljujući velikim poboljšanjima uključujući snažan procesor i veću memoriju, kvalitetnije ekrane i kamere, Dual-SIM sa eSIM-om uz izvanrednu održivost, a zadržane pristupačne cijene.

Održivost i performanse: T Phone 2 i T Phone 2 Pro uz nove standarde

Novi uređaji pokazuju da ekološki dizajn i uvjerljiv omjer cijene i performansi nisu međusobno isključivi: T Phone 2 i T Phone 2 Pro ističu se u održivosti. Dobili su izvrsne rezultate u Eco Ratingu. S ocjenom od 88/100 za T Phone 2 i 84/100 za T Phone 2 Pro, oba uređaja su visoko rangirana.

Osim toga, oba modela označena su oznakom „Green Magenta“ Deutsche Telekoma. Oznaka „GreenMagenta“ dodjeljuje se proizvodima koji daju pozitivan doprinos zaštiti klime i odgovornom korištenju resursa. Oznaka služi kao smjernica kupcima u njihovim odlukama o kupnji.

Visoke vrijednosti Eco Ratinga i oznaka Green Magenta odražavaju značajno smanjenje emisija CO2 kroz inteligentno upravljanje resursima. Uređaji se odlikuju natprosječnom mogućnošću recikliranja i pakirani su u održive materijale bez plastike minimalne veličine. Optimizirana upotreba poluvodiča smanjuje emisije stakleničkih plinova tijekom proizvodnog procesa.

Održivu upotrebu na strani kupaca olakšava činjenica da novi T Phone uređaji primaju mjesečna softverska i sigurnosna ažuriranja Deutsche Telekoma, kao i Googleova ažuriranja sustava tijekom tri godine. U četvrtoj i petoj godini ažuriranja softvera bit će kvartalna. Oba modela će dobiti dvije buduće nadogradnje operativnog sustava.

Snažne performanse za svaki stil života

Srce novih modela T Phonea je procesor Snapdragon® 6 Gen 1 − revolucionarna značajka u ovom cjenovnom segmentu. Čipset omogućava iskustvo visoke kvalitete − bilo da je riječ o video pozivima, streamingu ili mobilnom igranju.

T Phone 2 sa 6,6-inčnim FHD+ zaslonom s 120 Hz (odnosno T Phone 2 Pro sa 6,8-inčnim AMOLED zaslonom) osiguravaju vrlo ugodnu upotrebu a zahvaljujući 6 GB odnosno 8 GB RAM-a uz jak procesor sve će teći glatko i stabilno.

Trostruka stražnja kamera u konfiguraciji 50 + 2 + 2 megapiksela uz prednju od 8 megapiksela na T Phone 2, odnosno kod T Phone Pro 2  četverostruka kamera sa optičkom stabilizacijom slike olakšava snimanje oštrih fotografija čak i u najnestabilnijim trenucima, dok prednja kamera od 16 megapiksela osigurava  izvrsne fotografije i video pozive.

T Phone 2 sa 128 GB, a T Phone 2 Pro sa 256 GB nude dovoljno prostora za pohranu uz opcionalno microSD karticu do 2 TB koja stvarno može podržati obilje multimedijalnog sadržaja. Oba uređaja imaju dual SIM-om, pri čemu podržavaju i eSIM, što je još uvijek iznimka u ovom cjenovnom rangu.

T Phone 2 dostupan je u Arctic Grey boji, a T Phone 2 Pro u Azurite Blue boji.

Istovremeno lansiranje u deset europskih zemalja i SAD-u

T Phone 2 i T Phone 2 Pro bit će dostupni od 23. svibnja na deset europskih tržišta uz Hrvatsku to su još: Austrija, Crna Gora, , Češka i Slovačka, Mađarska, Njemačka, Poljska, Rumunjska i Sjeverna Makedonija. Istovremeno T-Mobile US iste uređaje pod brendom REVVL ponuditi će na američkom tržištu.

Cijene u tarifama u Hrvatskoj za T Phone 2 kreću od 2,99 €/24 mj., a T Phone Pro 2 od 6,99 €/24 mj. Dodatne informacije o proizvodima i tarifama potražite na www.hrvatskitelekom.hr

Dominique Leroy, članica uprave za Europu u Deutsche Telekom AG, komentira: „Bilo da naši korisnici uživaju u svojim omiljenim emisijama dok su u pokretu, na video pozivu su sa voljenima ili dijele fotografije s odmora, naši T Phone 2 i T Phone 2 Pro olakšavaju povezivanje u svakom trenutku. Drago nam je što našim klijentima možemo ponuditi još veću vrijednost, istovremeno pomažući okolišu i osiguravajući da više ljudi u Europi može pristupiti digitalnim uslugama.“

"Od 2022. nudimo ovu liniju proizvoda pod vlastitim brandom u želji da ponudimo ne samo najbolju mrežu što već šest godina zaredom dokazuju korisnici kroz Ookla testiranje, već i pristupačne uređaje za svaki džep. S najnovijom generacijom T Phone 2 i T Phone Pro 2 napravljen je veliki iskorak u svim tehničkim aspektima uređaja. Pritom je cijena ostala u okvirima prethodne generacije, kako bi korisničko zadovoljstvo nastavilo i dalje rasti i držati Hrvatski Telekom na prvom mjestu po ocjeni korisnika", istaknuo je Krešimir Madunović, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike.

sve osim nogometa

Učitavanje...