za poslovne korisnike

Ne, ovaj put nije muljaža: WhatsApp bi uskoro mogao uvesti pretplatu, ali tu su i dobre vijesti

19.05.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Riječ je, piše izvor, o posebnom korisničkom paketu koji za mjesečnu naknadu nudi mogućnost spajanja 10 različitih uređaja na isti račun, kao i nekoliko drugih korisnih sitnica

Prošlih nekoliko godina uglavnom slušamo o prevarantima koji korisnicima WhatsAppa pokušavaju uvaliti pretplatu na 'WhatsApp Gold' samo da bi im oteli račun ili telefon zatrpali malwareom.

Premda je plaćena premijska verzija WhatsAppa do sad bila uglavnom tema za hakere i muljatore, situacija bi se uskoro mogla promijeniti. Prema izvješću WaBetaInfoa, WhatsApp razvija 'premijsku' razinu usluge koja će naplaćivati mjesečnu pretplatu.

Ova premijska opcija neće biti dostupna prosječnim korisnicima koji WhatsApp koriste za komunikaciju sa prijateljima ili obitelji, već kompanijama koje putem WhatsAppa komuniciraju sa svojom klijentelom.

Prisutnost kompanija u WhatsAppu relativno je nova stvar, no Meta očigledno želi prikupiti novac na neki način, što planira provesti uvođenjem poslovnih značajki koje će - naplaćivati.

Druga značajka koju će cijeniti korisnici premijske pretplate bit će mogućnost povezivanja do 10 uređaja na jedan račun. Prema WaBetaInfou, nemoguće je otkriti misli li Meta na situaciju sa više smartfona ili ne.

WhatsAppova trenutno dostupna funkcija za povezivanje više uređaja na jedan račun, podsjećamo, dozvoljava istovremeno korištenje do četiri uređaja poput PC-ja, laptopa i tableta - ali ne i telefona. zaključuje TechAdvisor.