BESPLATNE SU

Najbolje Android aplikacije za brbljanje i druženje

23.03.2014 u 08:45

Bionic
Reading

SMS-ovi i pozivi više nisu dovoljni za komunikaciju. Ove će aplikacije pomoći u održavanju kontakta s najvažnijim ljudima u vašem životu

Google Voice
Besplatna aplikacija koja se uklapa glatko u Android na vašem mobitelu, dajući vam jedinstveni broj za koliko god uređaja hoćete. Dajte broj kome god želite i koristite filtere za spam i drugo smeće kako bi zaštitili svoju privatnost. Možete ju koristiti i za jeftine međunarodne pozive, no najbolja je za slanje i primanje besplatnih SMS-ova s bilo kojeg uređaja, uključujući i stolno računalo.


Hangouts
Hangouts je besplatna aplikacija koja je zamijenila popularni Talk. Ne samo što može poslužiti za brbljanje online tipkanjem, već podržava i video razgovore. Imate li na svom uređaju Android 4.4 Kitkat, možete ju koristiti za slanje SMS-ova, a ako ste na Google+ pokretati i video konferencije s do 12 sudionika.

Viber
Besplatna aplikacija za besplatno slanje SMS-ova i obavljanje poziva, koja se od mnogih sličnih razlikuje po tome što tretira vaše računalo kao komunikacijski uređaj, što znači da se bez problema možete započeti razgovor na uređaju pogonjenom Androidom i prebaciti se na osobno računalo kako bi ga nastavili.

TextSecure
Ne želite li da itko osim vas i primatelja vidi vaše tekstualne poruke, ovo bi mogla biti aplikacija za vas. Besplatni TextSecure SMS-ove enkriptira putem, a može enkriptirati i sve koje su ohranjene u vašem mobitelu.

RedPhone
Ova besplatna aplikacija nadopunjuje TextSecure, tako što enkriptira pozive upućene drugim korisnicima te aplikacije, koristeći postojeće telefonske brojeve.

Facebook/Facebook Messenger
Prava stvar za ovisnike o bijelo-plavoj društvenoj mreži jer omogućuje surfanje po njenim nepreglednim prostranstvima, brbljanje i pristup svim postavkama. Ako želite samo razgovarati, onda razmislite o Facebokoovom Messengeru. Obje su besplatne.


Circle of 6
Ova (zasad) jedinstvena aplikacija dobra je za situacije u kojima trebate brzu i diskretnu pomoć prijatelji. Dva puta kucnete po ekranu i odaslat ćete jedan od tri prethodno napisanih SMS-ova na do šest brojeva telefona. Jedna poruka šalje vašu GPS lokaciju i zahtjev da vas netko pokupi, dok druge traže od prijatelja da vam se hitno jave.

Plume for Twitter
Plume je dobar ako želite bolje upravljati svojim korisničkim računom na Twitteru. Pomoću njega možete mijenjati pristojan broj postavki, sve do boje kojom će vas mobitel upozoriti na novu poruku, a možete i utišati pojedine korisnike, odnosno teme. Besplatan je.

Tumblr
Servis koji je zadnjih godina skokovito rastao, a koji omogućuje brzu podjelu nečeg što ste napravili ili našli na internetu. Nova besplatna aplikacija za Android ima stvarno dobro sučelje.

Izvor:PC Mag