OD 23. DO 27. TRAVNJA

Najavljeni 12. po redu Microsoft WinDaysi

01.12.2011 u 16:01

Bionic
Reading

U Rovinju će se od 23. do 27. travnja i ove godine održati najveća hrvatska poslovno-tehnološka konferencija Microsoft WinDays12

Mjesto održavanja konferencije ponovo je Stara tvornica duhana Rovinj, a ove se godine očekuje preko 1.500 sudionika.

Konferencija je podijeljena u dva programska dijela, Microsoft WinDays12 Technology i Microsoft WinDays12 Business, a program će, kao i uvijek, biti zasnovan na društveno aktualnim temama te aktualnim trendovima iz svijeta ICT-a.

Organizatori i za ovu godinu obećavaju obilje zabavnih sadržaja, koji su uvijek bila jedna od glavnih odrednica ove popularne konferencije.

'Prva tri dana rezervirana su za tehnološki dio konferencije koja će okupiti vodeće profesionalce iz IT industrije kako bi podijelili znanja, iskustva i razmišljanja o aktualnim temama. Poslovni dio konferencije će kroz završna dva dana obraditi aktualne gospodarske teme i analizirati najnovije trendove u poslovanju. I ove godine cilj nam je učiniti konferenciju još boljom, pomaknuti granice i otvoriti nove teme interesantne za hrvatsko gospodarstvo u cjelini. Vjerujem da se i ove godine vidimo u Rovinju!' izjavio je Draško Ivanišević, direktor konferencije Microsoft WinDays12.

Sve informacije o ovogodišnjim WinDaysima možete naći na adresi www.windays.hr