NOVI HUMBLE BUNDLE

Nabavite 15 igara za PlayStation po smiješno niskim cijenama

10.04.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Ako ste do srži ogorčeni činjenicom da Humble Bundle nikad ne nudi igre za PlayStation, došlo je vrijeme za malo radosti

Najnoviji paket zove se Humble THQ Nordic a u njemu su obje igre serijala Darksiders, Destroy All Humans, Deponija i još nekoliko drugih. Sve igre u paketu dolaze sa zasebnim ključem koji, naglašavamo, možete samo aktivirati u američkom dućanu. Ovo znači da ćete, ukliko ih kupite, morati napraviti račun za dućan PlayStation u SAD-u i igre downloadati i pokrenuti preko vašeg.

Za sitni iznos od jednog dolara dobit ćete Red Faction, Deponiju, The Book of Unwritten Tales 2, Arcania: Gothic 4 Complete i Super Dungeon Bros.

Super Dungeon Bros Izvor: Društvene mreže / Autor: React Games

Ako se osjećate velikodušnima i dodate još 11 dolara dobt ćete Destroy All Humans! 1 i 2, Battle Worlds: Kronos i Legend of Kay (kojeg možete instalirati i na PS3 i na PS4). Najskuplji paket izaći će vas petnaest dolara i pored svih spomenutih igara ima PS3 igre Darksiders 1, Darksiders 2 i MX vs ATV Supercross kao i PS4 igre Darksiders: Warmastered edition, Darksider 2: Deathinitive edition i MX vs ATV Supercross Encore.

THQ Nordic paket možete ugrebiti još 8 dana.