SLUČAJNA PRETPREMIJERA

Motorola slučajno razotkrila detalje i fotografije cijelog asortimana Moto G7

25.01.2019 u 10:41

Bionic
Reading

Premda smo većinu informacija o Moto G7 seriji saznali putem neslužbenih izvora, nitko nije očekivao da ćemo uranjene službene fotografije i tehničke specifikacije igrom slučaja dobiti od same Motorole

Kao što vjerojatno znate, Motorolin novi asortiman smartfona G7 široj je javnosti poznat po otkrivenim fotografijama i tehničkim specifikacijama Moto G7 Powera i Playja. Ostale informacije o G7, doduše nismo znali - no to se promijenilo zahvaljujući samoj Motoroli.

sitnice koje čine razliku

Baterija se prebrzo troši? Ovo su mali trikovi pomoću kojih ćete produljiti vrijeme između dva punjenja pametnog telefona

Pogledaj galeriju

Na brazilskoj stranici Motorole pojavile su se slike i tehničke karakteristike cijele linije uređaja G7, odnosno četiri uređaja G7, G7 Play, G7 Power i G7 Plus. Brazilci su reagirali brzo maknuvši slučajno otkrivene slike i informacije, no ne toliko brzo da se njih ne domogne tehno stranica CNET.

Što Motorola nudi?

Sva četiri uređaja imat će vrlo tanke rubove, zubić u zaglavlju ekrana i ulaz za slušalice, a pokretat će ih Android Pie. G7, G7 Play i G7 Power imat će instaliran procesor Snapdragon 632, dok će G7 Plus imati 636. G7 Plus će također biti opremljen najboljom kamerom u seriji - 12 megapiksela naprijed i 16 megapiksela i 5 megapiksela otraga.

  • +6
Moto G7 - slike uređaja Izvor: Screenshot / Autor: Motorola

G7 Power će, kao što i samo ime naslućuje, doći sa jačom baterijom zapremnine 5000 mAh, dok će ostali G7 uređaji imati nešto slavbije baterije od 3000 mAh.

G7 linija nasljednik je jedne od omiljenih serija smartfona za štedljive korisnike, no još nemamo informacije koliko će ona koštati. Na sreću, nećemo morati čekati dugo, s obzirom da je službeni datum izlaska 7. veljače.