PRIJAVE DO 7. Veljače

Informatički div Infobip traži studente pripravnike, prijavite se

25.01.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Program prakse u prva dva tjedna studente iz Hrvatske i BiH vodi u Vodnjan, gdje će iskusiti život u tehnološkom kampusu Pangea

Tvrtka Infobip otvorila je program prakse namijenjen studentima preddiplomskog i dodiplomskog studija te nedavno diplomirane iz područja IT-a, za dvije pripravničke pozicije: Software Engineer (10-tjedni program) i Presales Engineer (2-tjedni program).

Traže se studenti iz Hrvatske i BiH, a na svaki program bit će primljeno 25 studenata. Prijave su otvorene do 7. veljače.

sitnice koje čine razliku

Baterija se prebrzo troši? Ovo su mali trikovi pomoću kojih ćete produljiti vrijeme između dva punjenja pametnog telefona

Pogledaj galeriju

Program prakse u prva dva tjedna studente vodi u Vodnjan, gdje će iskusiti život u tehnološkom kampusu Pangea. Edukacijski dio programa za softverske inženjere kreće 25. veljače, a za inženjere 11. ožujka i uključuje predavanja te rad na projektu koji simulira stvarnost i priprema studente za svakodnevni rad u multikuturalnom okruženju. Troškove prijevoza i smještaja u Vodnjanu pokriva Infobip.

Više: Infobip