PUCAČKI HIT

Mobilni Apex Legends sve bliži globalnom izdanju, testiranje se proširuje na još zemalja

24.02.2022 u 09:47

Bionic
Reading

Poznata pucačka igra uskoro će postati dostupna na mobilnim uređajima, a EA je najavio ambiciozno proširenje testiranja, kao i hardverske zahtjeve za igrino pokretanje

Apex Legends Mobile uskoro će postati dostupan u više zemalja. Igra je, podsjetimo, ušla u zatvorenu betu prošle godine te je bila dostupna u ograničenom broju zemalja, no od idućeg će tjedna dobiti nešto što EA zove 'ograničenim regionalnim izlaskom' - što otprilike znači da će ju moći preuzteti gejmeri u deset zemlaja, koristili li oni iOS ili Android.

Igra će postati dostupna u Australiji, Novom Zelandu, Singapuru, Malaziji, Filipinima, Indoneziji, Meksiku, Peruu, Argenitini i Kolumbiji. Igra je tijekom startnog testiranja bila dostupna u Indiji, no čini se da ta zemlja neće biti uključena u nastavak testiranja, piše Verge.

Respawn nije išao u detalje oko daljneg širenja Apex Legends Mobilea na dodatne zemlje. 'Podijelit ćemo informacije o globalnom lansiranju igre nakon što odradimo ovo ograničeno testiranje' rekli su iz Respawna. 'Ako se vaša zemlja nalazi na listi, možete se predbilježiti za pristup. Aktivno testiramo aplikaciju na globalnoj razini i radujemo se dolasku novih igrača'.

Ako želite saznati može li vaš smartfon pokrenuti Apex Legends Mobile, kliknite ovdje. Također vodite računa da je ova verzija Apex Legendsa napravljena za smartfone, što znači da neće biti povezana s onom na računalu. Tim rečeno, mobilne verzije popularnih PC igara postaju sve popularnije. PUBG Mobile i Call of Duty: Mobile su u siječnju bile najpopularnije mobulne igre na App Storeu.

Što se zarade tiče, tu također nema baš previše prigovora. Riot Gamesova mobilna adaptacija League of Legendsa zaradila je preko 150 milijuna dolara, dok je Call of Duty: Mobile prema Sensor Toweru premašio čak 1.5 milijarde dolara.