IGRE SU PONOVNO ZABAVNE

Mobilne igre uz Sony Ericsson F305

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 08.12.2008 10:19
  • Objavljeno 08.12.2008 u 10:16
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Moramo priznati da nismo baš neki ljubitelji igara u pokretu, odnosno na ovoj vrsti uređaja, no specifična tehnologija ugrađena upravo u Sony Ericsson F305 glavni je krivac da smo barem na neko vrijeme uspjeli ponovno probuditi onaj zaigrani duh u sebi

Sony Ericsson F305 prilično je simpatičan uređaj klizne forme koji svoju telekomunikacijsku zadaću obavlja bez problema. Sam 'razigrani 'dizajn uređaja daje do znanja da se radi o mobitelu namijenjenom mlađoj generaciji korisnika, no nema nikakvog razloga da za njime ne posegnu i stariji.

Uređaj je dostupan u dvije varijante boje, bijeloj i crnoj, no korisnici koji to požele mogu odsurfati na stranicu StyleUp Cover i odabrati neko veselije kućište za svoj primjerak mobitela F305 ili sami naručiti vlastiti dizajn.

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Prednjom stranom F305 dominira za ovaj uređaj prilično veliki dvoinčni ekran te pripadajuće tipke. Stražnja strana mobitela rezervirana je za dvomegapikselnu kameru te par stereo zvučnika, koji ranije spomenutom igranju daju jednu dodatnu dozu užitka. Na zvučnicima je također moguće uživati u multimedijskim sadržajima, koje Sony Ericsson F305 reproducira bez ikakvih problema. Na telekomunikacijsku stranu uređaja također nemamo apsolutno nikakve zamjerke, no ono što nas je najviše oduševilo kod mobitela F305 definitivno je njegova osnovna namjena – igranje.

Sama činjenica da Sony Ericsson F305 dolazi s deset sasvim ozbiljnih igara (kad kažemo 'ozbiljnih', mislimo na to da nije nakrcan 'običnim' igrama poput Tetrisa i sličnih) daje jasno do znanja da je, osim telekomuniciranja, druga osnovna namjena mobitela igranje. Za značajni faktor zabave, tj. užitka igranja kod ovog uređaja odgovorna je tehnologija senzora pokreta koja od korisnika zahtijeva da uređajem maše po zraku, trese ga i čini slične radnje, a sve kako bi izvršio zadani mu zadatak. Na ovaj način igraju se tri predefinirano ugrađene igre (Black Bass Fishing, Bowling te Jockey), dok se ostale (Jewel Quest 2, Tropical Madness, Asteroids, Racing Fever GT, Johnny Crash Stuntman Does Texas, Quadrapop Robotics te Sims 2) igraju na klasični način.

Deset spomenutih igara isporučuje se s uređajem, no F305 moguće je nakrcati i gomilom drugih, za što je potrebno proširiti memoriju uređaja preko pripadajuće memorijske kartice Memory Stick Micro.

Ovaj simpatični uređaj koji će vas poprilično zabaviti možete nabaviti u bilo kojem od T-Centara po osnovnoj cijeni od 1.198 kuna ili ga možete nabaviti u nekom od paketa.

SPECIFIKACIJE
Sony Ericsson F305
Radne frekvencije: 850/900/1800/1.900 MHz
Tip ekrana: TFT sa 262.144 boja
Veličina ekrana: 176x220 pixela
Memorija: 10 MB proširivo do 4 GB (Memory Stick Micro)
Dimenzije: 96,0 x 47,0 x 14,6 mm
Masa: 97,5 grama
Vrijeme razgovora: osam sati
Vrijeme na čekanju: 400 sati
Ugrađena kamera: dva megapiksela
Komunikacija: Bluetooth, WiFi
Prijenos podataka: GPRS, EDGE
Cijena: 1.198 kuna
Ustupio: Sony Ericsson
www.sonyericsson.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi