ODREĐEN DATUM

Microsoft najavio veliko predstavljanje, evo što možemo očekivati

18.08.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Iako će naglasak biti na hardveru, vjerojatno će dosta govora biti i o umjetnoj inteligenciji, a moguće je kako će premijeru imati i poneka nova značajka za operativni sustav Windows 11

Microsoft je za 21. rujna najavio događanje u New Yorku u Sjedinjenim Državama. Zasad nisu naznačili o čemu bi se moglo raditi, ali već se neko vrijeme nagađa što će biti predstavljeno.

Primarno bi to mogao biti hardver: najnoviji uređaji iz linije Surface (modeli Go 4, Laptop Go 3, Studio 2 i Pro 10) i druga oprema.

Pokaže li se to točnim, Microsoft će se vratiti na rujan kao termin predstavljanja, kojeg je koristio sve do prošle godine kada je on bio pomaknut na listopad.

Vjerojatno će dosta govora biti i o umjetnoj inteligenciji, a moguće je kako će premijeru imati i poneka nova značajka za operativni sustav Windows 11.

Za očekivati je kako će Microsoft omogućiti gledanje predstavljanja putem prijenosa uživo na YouTubeu, kao što je bio slučaj prethodnih godina.

Svakako neće biti jedini koji će izaći pred javnost s novim proizvodima i uslugama tijekom nadolazećih tjedana i mjeseci.

Apple obično novu generaciju iPhonea predstavlja tijekom razdoblja od početka do sredine rujna.

Google bi nove modele Pixela mogao pokazati tijekom idućih mjesec ili dva, Amazon priprema hardversko događanje za 20. rujna, a Meta Platforms će više reći o Meta Questu 3 tijekom događanja Meta Connect 27. rujna.