DOSTUPNO SVIMA

LinkedIn ima zgodnu novu značajku koja bi mogla spriječiti neugodne situacije

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 12.07.2020 16:09
  • Objavljeno 12.07.2020 u 16:09
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Michele Ursi / Alamy / Alamy / Profimedia

Snimku izgovora vašeg imena je moguće dodati isključivo putem izdanja LinkedInove aplikacije za operativne sustave Android iOS, ali moći ćete ju čuti i na pametnim telefonima i na računalima

Poslovna društvena mreža LinkedIn dodala je novu značajku za korisničke profile. Od sad možete snimiti zvučni zapis duljine do deset sekundi u kojem ćete pokazati drugima kako izgovoriti vaše ime i prezime.

Snimku je moguće dodati isključivo putem izdanja LinkedInove aplikacije za operativne sustave Android iOS, ali moći ćete ju čuti i na pametnim telefonima i na računalima.

Kako bi dodali audio zapis, otvorite svoj profil na mobilnoj aplikaciji, kucnite redom View Profile, Edit i zatim Record name pronunciation.

Nova značajka je jednostavna i nije jedinstvena - Facebook, primjerice, nudi nešto slično već godinama. Ali, može biti iznimno korisna na web odredištu za poslovno povezivanje poput LinkedIna kako bi izbjegli potencijalno neugodne situacije s budućim poslovnim partnerima.

Mogućnost snimanja izgovora imena i prezimena dostupna je od ovog mjeseca za svih 690 milijuna korisnika LinkedIna diljem svijeta, piše Verge.