STIŽE NADOGRADNJA

LG kaže da će G4 biti prvi s novim Androidom

17.10.2015 u 08:23

Bionic
Reading

Južnokorejski div najavio je kako će G4 prvi dobiti novo izdanje Androida

Krajem prošlog mjeseca iz Googlea je stigla službena najava novog izdanja Androida, nazvanog Marshmallow. Doći će predinstaliran s novim uređajima iz serije Nexus, modelima 6P i 5X, a na brojne postojeće uređaje nadogradnja je počela stizati prije nešto više od tjedan dana.

No, LG se danas oglasio priopćenjem za javnost u kojem tvrdi kako će vlasnici njegovog modela G4 biti prvi na svijetu koji će dobiti Android 6.0 Marshmallow. Čudno, ima li se u vidu kako G4 nije prvi pametni telefon (pa čak ni prvi LG-jev smartfon) koji će dobiti tu nadogradnju. Dapače, preteći će ga Nexus 5, između ostalih.


Možda je netko u LG-ju pomiješao godine. Naime, lani je G3 bio prvi smartfon s nadogradnjom na izdanje 5.0 Lollipop, a LG je s prodajom krenuo u Poljskoj.

Ove godine priča se ponavlja - G4 je prvi među uređajima izvan serije Nexus koji će dobiti nadogradnju, premijera će ponovno biti u Poljskoj. No, tek od idućeg tjedna, nakon čega će nadogradnja stizati na druga tržišta u Europi, Aziji te Sjevernoj i Južnoj Americi.

Više:Neowin