TRAŽE SE MOBILNE APLIKACIJE

Kreće treće izdanje studentskog natjecanja TVZ Mc2

20.01.2015 u 11:48

Bionic
Reading

TVZ Mobile Challenge Cup (TVZ Mc2) u organizaciji Studentskog zbora TVZ-a je studentsko natjecanje u izradi mobilnih aplikacija kojem je cilj spojiti znanje i praksu te povezati studente Tehničkog veleučilišta u Zagrebu s hrvatskim tvrtkama

Dosad su održavna dva takva natjecanja. Za novu rundu prijavila su se 223 prijavljena studenta i 14 partnera, uz još 17 podržavatelja, iako službeno još nije ni započelo.

'Zbog velikog interesa IT tvrtki za što tješnjom suradnjom s natjecateljima, osim tvrtki koje nas podržavaju, uveli smo i aktivan status partnera natjecanja, za tvrtke koje će održati studentima interesantna predavanja, pratiti ih tijekom izrade aplikacija i u zadnja dva tjedna aktivno pomagati da rezultat bude što primjereniji realnoj situaciji.

Kako će reagirati studenti i same tvrtke, tek ćemo otkriti radom, ali ovo je konkretna provedba ideje koje smo iznjedrili kroz CISEX, udrugu nezavisnih proizvođača softvera', pojašnjava voditelj Centra za karijerno IT savjetovanje i mentor natjecanja Vjeran Bušelić


Konkretni detalji o kalendaru i aktivnostima natjecanja te svim nužnim propozicijama bit će objavljeni u četvrtak, 22. siječnja, u 18:30 sati u Velikoj dvorani TVZ-a, u Konavoskoj ulici 2 u Zagrebu.

Skup je javnog karaktera. Moći ćete čuti i dva predavanja - dizajnera Tomislava Kozačinskog te osnivača i suvlasnika Tweet Walla Vibora Cipana (UX Passion), koji će pričati o iskustvima stečenim tijekom Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu.

Više:TVZ Mc2