GEJMING

Korisnici Netflixa uskoro će moći zaigrati jednu od najboljih igara desetljeća

13.11.2023 u 12:07

Bionic
Reading

Streaming servis agresivno proširuje asortiman kvaltetnih mobilnih igara najavivši nekoliko kultnih hitova, uključujući iznimno dobro odrađen roguelite Hades

Netflix je najavio mnoštvo novih igara koje dolaze na mobilne uređaje te će biti dostupne svim korisnicima streaming usluge. Popis predvodi hit Supergiant Gamesa iz 2020. Hades.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Supergiant Games

Netflix Games pokrenut je 2021. i nastavlja širiti svoju ponudu naslova. Tvrtka je povećala svoju predanost igranju tijekom streama u sklopu Geeked Weeka, koji je otkrio nekoliko igara koje dolaze na platformu. Hades je bez dvojbe krunski dragulj kolekcije, no tu je i nekoliko drugih značajnih naslova.

  • Katana Zero
  • Death's Door
  • Money Heist
  • Chicken Run: Eggstraction
  • Dragon Prince: Xadia
  • Braid: Anniversary Edition

Hades je jedna od najboljih igara 2020. i trenutno je dostupna na PC-u, PlayStationu, Nintendo Switchu i Xboxu. Nastavak, Hades 2, trenutno je u razvoju i bit će u ranom pristupu tijekom drugog tromjesečja 2024. Među dodacima također se ističu Katana Zero i Death’s Door, dva hita izdavača Devolver Digital. Za njih još nemamo točne datume objavljivanja, ali znamo da će biti dostupni svim pretplatnicima na Netflix bez dodatnih troškova kada budu lansirani.

Braid: Anniversary Edition je remaster originalne indie senzacije iz 2008. Prvobitno je objavljen na Xboxu 360 putem Xbox Live Arcade, a kasnije je došao na PC i PS3. Za proslavu 15. godišnjice igre, remaster će imati poboljšani zvuk, ručno preslikanu grafiku i glađe animacije.

Izvor: Društvene mreže / Autor: GOG

Igrači će također imati mogućnost mijenjanja između stare i nove verzije Braida u hodu. Naslov bi trebao izaći negdje u travnju iduće godine. zaključuje Digital Trends.