NOVA ZNAČAJKA

Korisna izmjena stiže na Twitter, pogledajte kome će najviše značiti

18.09.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Uskoro će se na vrhu vaše vremenske crte na popularnom servisu za mikrobloging prijenosi uživo pojavljivati odmah kad se ulogirate

Ako pratite nečiji korisnički račun na Twitteru uskoro ćete na vrhu svojeg timelinea dobivati obavijesti ukoliko na njemu krene prijenos uživo. To će podjednako vrijediti za velike korporacije i osobne korisničke račune, kao i za različite vrste sadržaja.

produžite joj život

Ovih pet stvari ne maze bateriju vašeg smartfona

Pogledaj galeriju

Nova značajka bit će dostupna za operativne sustave Android i iOS. Neće ju biti moguće isključiti, ali moći ćete ju sakriti s vremenske crte tako što ćete kucnuti po strijelici usmjerenoj prema dolje te odabrati odgovarajuću opciju s padajućeg izbornika. Prijenosi uživo s korisničkih računa koje ste utišali neće se pojavljivati na vašem timelineu.

Ako u blizini nemate Wi-Fi, video se neće pokrenuti dok ne kucnete po njemu kako biste mogli izbjeći potrošnju mobilnog interneta.

Iako je nova značajka u stvari iz Periscopea, aplikacije za prijenos uživo koju je Twitter kupio 2015. godine, ne morate ju instalirati kako biste mogli gledati ili emitirati prijenosne uživo.

Kad značajka postane dostupna bit će ju jednostavno aktivirati. Dovoljno će biti otvoriti aplikaciju, kucnuti na sličicu za stvaranje nove poruke i potom ponovno na crveni gumb live video, piše Digital Trends.