Što ćemo sad?

Kakve to glasine kruže o OnePlus 5?

23.05.2017 u 15:46

Bionic
Reading

Glasine o priključcima za slušalice ovih dana su dosta česta pojava kada pričamo o smartfonima, a kako stvari stoje, novi uređaj koji je zapeo posred prepucavanja o tome hoće li ili neće usvojiti 3.5 milimetarski priključak je onaj OnePlusa 5

Carl Pei, suosnivač kineskog startupa OnePlus odgovorio je obožavatelju na Twitteru koji ga je pitao o tome hoće li biti išta od priključka za slušalice na OnePlusu 5 pitavši 'zašto je priključak prešao cestu?'.

Načelni koncezus na koji referira Pei vezan je uz promjenu lokacije priključka s dna uređaja, kao što je to bilo sa OnePlusom 3 i OnePlusom3T - na vrh uređaja kao što je to na OnePlusu 5. Manja je vjerojatnost, naime, da je suflirao na potpuno micanje popularnog porta s novog OnePlusa 5, iako je naknadno naglasio da bi 'mogao biti malo oprezniji sa svojim objavama'.

Ovaj drugi tweet mogao bi značiti dvije stvari.Kao prvo, Pei možda njime priznaje da je razotkrio previše o nadolazećem uređaju, što otprilike znači da će priključak ipak ostati prisutan na OnePlusu 5. Objava bi također mogla značiti da Pei smatra kako su novinari krivo shvatili kriptični tweet te kako bi priključak zbilja mogao otići u ropotarnicu povijesti.

Što vi mislite?