SAMO TVRDO

Uz ovaj skateboard svi vaši prijatelji gorjet će od zavisti

23.05.2017 u 11:49

Remek djelo!
Remek djelo! Izvor: Društvene mreže / Autor: Tportal
Bionic
Reading

Nakon što pogledate ovaj video, sigurni smo da ćete se s nama složiti oko jednog - bacači plamena SVE čine intenzivnijim

Tony Hawk? Sigurni smo da je dobar i to, no realno - bio bi još bolji da je na skateboard imao priključen bacač plamena. Zašto? Trag vatre koji bi ostavio iza sebe trikove bi učinio bar dvaput zabavnijima. Naravno, tu je realna šansa da će se tijekom nekog trika sve zapaliti, no tko je ikad rekao da nešto zabavno mora istovremeno biti i bezopasno?

Tim rečeno, sigurno se pitate postoji li negdje na internetu vodič kako na skateboard prikopčati bacač plamena i naš odgovor je - naravno da postoji.

Mike Warren koji je, podsjetimo, nedavno spojio blender, motornu pilu i motocikl, vraća se kako bi vaš skateboard pretvorio u vatrenu hrpu uzbuđenja. Warren je, naime, sklopio detaljne instrukcije kako napraviti nadogradnju koja uključuje spremnik za gorivo, pumpu i upaljač na donjoj strani skateboarda, kao i par gumbiju za aktivaciju koje montirate na gornju stranu.

Ovaj skejtbord ostat će pamćen stoljećima! Izvor: Društvene mreže / Autor: Mike Warren

Naravno, ideja isprobavanja najsloženijih trikova uz skateboard koji u krivom trenutku može eksplodirati nije najbolja stvar ikad, no realno - sve što će vam trebati za brutalno opaki performans je stisnuti gumbić i malo se provozati, ostavivši iza sebe opaki vatreni trag.

E to je intenztet koji se cijeni!