SKRIVEN NA REDDITU

Kako je Bill Gates postao Djed Mraz

20.12.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Korisnica Reddita nemalo se iznenadila kad je otkrila da ju je ove godine darivao glavom i bradom umirovljeni osnivač Microsofta i milijarder. A ona je priželjkivala iPad kao poklon...

Rachel je na Redditu objavila svoj popis darova za svog tajnog Djeda Mraza (Božićnjaka ili kako ga već želite zvati). Tražila je šminku, lak za nokte, 'šljašteće stvari' i Appleov tablet.

Nije dobila ono što je očekivala, ali zato jest vjerojatno jedno od najvećih iznenađenja u životu, piše Buzzfeed.

Sve što je znala o svom tajnovitom darivatelju bilo je da se zove Bill. Opisala ga je kao prijateljski nastrojenog i bilo joj je pomalo žao što se mora mučiti s nabavkom ženskih stvari.

Je li mu bilo teško ili nije, ne znamo. Ali nekako sumnjamo. Milijarderi obično imaju nekog tko im obavlja takve poslove.

Bilo kako bilo, na Rachelinu adresu stigao je paket. Naslovljen 'Za Rachel, od Billa'. U njemu je bila plišana krava, obavijest o donaciji u njeno ime za dobrotvornu ustanovu Heifer International i knjiga National Geographica o putovanjima.

Bilo joj je, napisala je kasnije u postu na Redditu, jako drago jer su joj se pokloni svidjeli, ali još nije bila svjesna što se ustvari dogodilo.

Uspjela je čak i preskočiti vlastoručno potpisanu posvetu na prvoj stranici knjige Journey of a Lifetime. Tek kad je otvorila omotnicu i u njoj našla fotografiju, shvatila je da u rukama drži darove jednog od najbogatijih i najpoznatijih ljudi na svijetu.

'Nikad u čitavom svom životu nisam očekivala da će me netko poput Billa tako dobro razumjeti. Jako sam mu zahvalna', napisala je Rachel i na kraju dodala: 'Oprosti za Appleov iPad na popisu želja, to je bilo zbilja nezgodno.'