USLUGA T-COMA

Jednostavna zaštita za vaš dom

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.06.2010 10:12
  • Objavljeno 04.06.2010 u 10:12
siguran_dom

siguran_dom

Izvor: Promo fotografije / Autor: T-Com

T-Com nudi svojim korisnicima uslugu Siguran dom, koja omogućava detekciju neovlaštenog ulaska u stan ili kuću te obavještavanje vlasnika elektronskom poštom ili SMS porukom o tome

Paket Siguran dom sastoji se od senzora pokreta, senzora otvaranja prozora i vrata, kontrolne jedinice i privjeska za aktivaciju. Njegova najvrednija osobina je to što ne zahtijeva intervenciju stručnjaka pri instalaciji - nju može obaviti sam korisnik.

Prvi korak u instalaciji sustava je aktivacija centralne jedinice. Ona se nužno mora spojiti na T-Comov modem/router u utor označen kao Internet. Nakon toga je dovoljno spojiti se na portal usluge Siguran dom i pratiti upute. U jednom trenutku će vas portal uputiti da umetnete baterije u ostale uređaje/komponente sustava.

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Senzori otvaranja vrata ili prozora postavljaju se na kritične prozore i vrata, a senzor kretanja postavite na mjesto koje je nužno proći da bi se ušlo u stan ili kuću. Postavljanje senzora je pojednostavljeno do krajnjih granica - dovoljno je samo ukloniti zaštitu na samoljepivoj površini i zalijepiti senzor na mjesto koje ste odabrali. Izuzetno mala masa tih komponenti omogućava da ih lijepljenje trajno postavi na željeno mjesto.

Sustav se nakon izlaska iz kuće aktivira pomoću priloženog privjeska za ključeve. Dovoljno je pritisnuti tipku za aktivaciju i zvučni signal će vam javiti da je osiguranje vašeg doma započelo. Svakako pogledajte priloženi video koji ilustrira jednostavnost korištenja sustava.

Luksuzniji paket usluge Siguran dom ima i kameru pomoću koje je moguće motriti osiguranu kuću ili stan preko interneta. Kamera prilikom svakog aktiviranja senzora za prozore, vrata ili kretanje snima prostor koji pokriva, a snimke je moguće pogledati preko portala Siguran dom.

Sustav Siguran dom može se u potpunosti napajati baterijama. Na taj način se izbjegava pad sustava u slučaju nestanka struje. Spajanjem sustava sa SIM karticom koja ima mogućnost pristupa internetu osiguravaju se dojave i kada nema struje u domu.

T-Com nudi paket Siguran dom po posebno povoljnim cijenama do 19. srpnja 2010. godine. Osnovni paket senzora i kontrolne jedinice moguće je kupiti po cijeni od 499 kuna, a Plus paket s kamerom po cijeni od 799 kuna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi