promotivne cijene

Izdržljivost i elegancija: Poboljšajte produktivnost uz ekskluzivnu ponudu Lenovo laptopa u Linksu

23.01.2024 u 17:02

Bionic
Reading

Zašto se zadovoljiti prosjekom kada vaš poslovni potencijal zaslužuje izvanredno? Lenovo poslovni laptopi dizajnirani su s misijom da maksimalno iskoriste vaše poslovne sposobnosti, a od 22. do 31. siječnja možete ih kupiti u Linksu po promotivnim cijenama koje odgovaraju svakom budžetu

U poslovnom svijetu gdje je kombinacija dinamike i efikasnosti od izrazite važnosti, poslovni laptopi nisu samo alati, već i svojevrsni radni kolege te partneri. Upravo je iz tog razloga svakom poslovnom korisniku potreban laptop koji neće samo pratiti njegov svakodnevni radni tempo, već ga i podići na još višu razinu.

U Linksu od 22. do 31. siječnja možete iskoristiti jedinstvenu priliku da svoj poslovni arsenal obogatite Lenovo poslovnim laptopima koji spajaju vrhunske specifikacije i izdržljivost s elegantnim i kompaktnim dizajnom. Izbor modela poprilično je velik, što znači da svatko može naći nešto za sebe, neovisno o budžetu.

Među svim tim modelima, odlučili smo izdvojiti tri koji će zasigurno zadovoljiti potrebe poslovnih korisnika te pružiti maksimalnu produktivnost bez kompromisa po pitanju mobilnosti.

Lenovo ThinkBook 16 G6 (21KK003PSC)

Laptopi iz ThinkBook serija nerijetko se predlažu onima koji za pristupačnu cijenu žele laptop koji će ih služiti godinama, stoga se često mogu vidjeti na stolovima studenata i poslovnjaka koji rješavaju zahtjevnije zadatke. Model Lenovo ThinkBook 16 G6 nije izuzetak te nudi korisnicima napredne specifikacije upakirane u elegantno i tanko kućište težine svega 1,70 kilograma.

Pogoni ga AMD-ov Ryzen 5 7530U procesor takta 4,5 GHz koji se može pohvaliti sa šest jezgri i L3 cache memorijom od 16 MB, a uparen je s 32 GB DDR4 RAM-a od 3.2000 Mhz i 1 TB PCIe NVMe SSD-a. Sve to pruža munjevito pokretanje aplikacija i brzo učitavanje svih vrsta podataka, čineći svako rješavanje zadataka efikasnijim.

Ovaj ThinkBook nudi i impresivno vizualno iskustvo, a sve zahvaljujući 16-inčnom WUXGA (1.920 x 1.200) LED-IPS zaslonu od 300 nita te integriranoj AMD Radeon grafici koja osigurava kristalno čiste slike, čineći svaki sastanak, prezentaciju i projekt živopisnijim. Onima koji često „sastanče“ zasigurno će biti od važnosti i činjenica da laptop ima Full HD web kameru, čitač otiska prsta i bogat izbor priključaka uključujući USB 3.2 Gen 1, USB-C, HDMI 2.1 i DisplayPort.

Lenovo ThinkPad L15 G4 (21H3005MSC)

ThinkPad serija uvijek se izdvajala kao svojevrsni simbol profesionalne izvrsnosti, pogotovo kad se gleda izdržljivost i kvaliteta izrade. ThinkPad L15 G4 dizajniran je kako bi zadovoljio sve potrebe poslovnih profesionalaca te im pružio vrhunske performanse, neupitnu sigurnost i izvanrednu pouzdanost.

Model koji se trenutno može kupiti u promociji Linksa, pokretan je moćnim 10-jezgrenim Intel Core i5 1335U procesorom 13. generacije takta 4,6 GHz, uparenim u ovom slučaju sa 16 GB DDR4 RAM-a proširivim do 64 GB i brzim PCIe NVMe SSD-om od 512 Gb. Uz takve specifikacije, nije teško za zaključiti da ovaj laptop ne poznaje granice kada je riječ o multitaskingu i izvršavanju složenih operacija.

S 15,6-inčnim Full HD (1.920 x 1.080) LED-IPS zaslonom, ThinkPad L15 G4 pruža kristalno čiste slike i živopisne boje, zahvaljujući kojima dugotrajne sesije rada neće biti naporne. Uz osvjetljenje ekrana od 250 nita i Intelovu HD grafiku, svaki detalj na ekranu bit će oštar i jasan, baš kao i što priliči ovakvom laptopu.

No, ThinkPad L15 G4 ne nudi samo izvanredne performanse, već i postavlja nove standarde u pogledu sigurnosti i pouzdanosti. S čitačem otiska prsta, dTPM modulom i podrškom za Microsoft 11 Secured-core PC, vaši podaci i informacije bit će zaštićeni od bilo kakvih prijetnji. Laptop se može pohvaliti i MIL-STD 810H standardom Ministarstva obrane SAD-a koji garantira pouzdanost i izdržljivost u najekstremnijim uvjetima, od arktičkih hladnoća do pustinjskih vrućina.

Lenovo ThinkPad X1 G11 Carbon (21HM004GSC)

Za one kojima se ne može tako lako reći „ne“ i kojima je rješavanje najzahtjevnijih zadataka na prvom mjestu, tu je ThinkPad X1 G11 Carbon. Riječ je o laptopu koji, prije svega, nadmašuje očekivanja najzahtjevnijih poslovnih korisnika te se postavlja kao svojevrsna ulaznica za svijet gdje se produktivnost i performanse spajaju s elegancijom i inovacijom.

Na čelu ovog tehnološkog stroja nalazi se Intel Core i7 1355U procesor, čiji takt od 5 GHz i 10 jezgri osiguravaju rješavanje svih zadataka s lakoćom. Osim toga, uz 12 MB Intel Smart Cachea i 16 GB DDR5 RAM-a od 6.400 MHz, ThinkPad X1 G11 Carbon garantira brzinu, efikasnost i multitasking sposobnosti koje svakog ostavljaju bez daha.

Laptop dolazi s 14-inčnim WUXGA (1.920 X 1.200) LED-IPS zaslonom s osvjetljenjem od 400 nita, stoga će vizualno iskustvo biti jednako impresivno koliko i njegove sirove performanse. Bez obzira radite li na važnoj prezentaciji ili pregledavate detaljne izvještaje, prvim pogledom na ovaj zaslon shvatit će te da je dizajniran s misijom da poboljša vaš radni dan.

Boljem radnom danu pridonijet će i elegantna komunikacijska traka u kojoj se nalazi Full HD kamera s poklopcem za privatnost, osobito ako ste jedan od onih koji radi remote. Ne treba zanemariti i četiri 360-stupanjska mikrofona s integriranim uklanjanjem buke temeljenim na umjetnoj inteligenciji i tehnologiji Dolby Voice.

Značajka koja posebno izdvaja ovaj model je Intel Unison, zahvaljujući kojoj ovaj laptop postaje komandni centar vašeg digitalnog svijeta, omogućujući da se povežete sa svojim Android ili iOS uređajem za besprijekornu sinkronizaciju poziva, poruka i datoteka. Na koncu, ThinkPad ne bi bio ThinkPad da nije izdržljiv, a ovaj ima i vojni MIL-STD 810H standard.

Promotivne cijene

Lenovo ThinkBook 16 G6 (21KK003PSC) – 829,99€

Lenovo ThinkPad L15 G4 (21H3005MSC) – 1.199,99€

Lenovo ThinkPad X1 G11 Carbon (21HM004GSC) – 2.499,99€

Cijela promotivna ponuda Lenovo laptopa dostupna je na Linksovoj službenoj web stranici.