USUSRET GODIŠNJIM ODMORIMA

Iskon.Smarthome dobio senzore za vrata, prozore i poplave

  • Autor: D. J.
  • Zadnja izmjena 26.06.2017 15:40
  • Objavljeno 26.06.2017 u 15:40
Iskon.Smarthome stiže i s novim senzorima

Iskon.Smarthome stiže i s novim senzorima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iskon

Iskonovci, tvorci prvog hrvatskog plug and play sustava za nadzor doma na daljinu nakon ostvarene suradnje s Osramom i Netatmom, sada predstavljaju novu seriju svojih osnovnih SmartHome kompleta za upravljanje i nadzor doma na daljinu. Najveći novitet je centralna jedinica, koja sada radi i uz pomoć Alcatel sticka za mobilni internet

Na ovaj način omogućeno je korištenje sustava i na lokacijama bez pristupa fiksnom internetu, a priključeni stick može raditi na mrežama svih mobilnih operatora, poručuje Iskon, dodavši kako je riječ o idealnom rješenju za zaštitu i nadzor nekretnina pred godišnje odmore. 

Pored nove centralne jedinice u osnovnom kompletu, Iskon.Smarthome nadograđen je i s dva nova senzora - za vrata i prozore, te senzor poplave. 

'Dok senzor pokreta iz osnovnog kompleta obično pozicioniramo uz glavni ulaz u dom, novi senzori za vrata i prozore omogućuju da nadziremo i sve dodatne ulaze, balkone, garaže, staklene stijene, prozore i slične potencijalne ulazne točke. Iskon.Smarthome mobilna aplikacija šalje notifikaciju kada primijeti radnju otvaranja/zatvaranja površine koju smo odlučili nadzirati i time doprinosi bezbrižnosti i osjećaju sigurnosti kada nismo kod kuće', pojašnjavaju u Iskonu.

Iskon.Smarthome

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iskon

Senzor poplave služi detekciji curenja vode idealan je za zaštitu kupaonica, kuhinja, podruma i drugih prostorija. Vlasniku omogućuje da pravovremeno reagira na curenje vode iz cijevi, kapanju iz klima uređaja, nadzoru rada uređaja poput perilica rublja i suđa itd. Oba senzora su dostupna za kupovinu u Iskon.Webshopu po cijeni od 249 kuna. Kako Iskon.Smarthome omogućuje spajanje do 30 senzora na jednu centralnu jedinicu, fleksibilan je po pitanju odabira broja i vrste senzora za svaku individualnu potrebu kućanstva.

Iskon.Smarthome je dostupan Iskonovim korisnicima već od 39 kuna mjesečno, dok svi koji odabiru jednokratnu kupovinu mogu istu obaviti na Iskon.Webshopu za 1.999 kuna. Cijena se odnosi na osnovni komplet senzora koji čine centralna jedinica kao mozak sustava, senzor mikroklime i pokreta, nadzorna kamera, pametna utičnica i pristup mobilnoj/web aplikaciji kojom se lako upravlja sustavom i podešavaju pravila korištenja.

Iskon navodi i kako je njihovo Smarthome rješenje trenutno najbogatije rješenje dostupno na hrvatskom tržištu po pitanju nadogradnje dodatnim senzorima po izboru kupaca. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!