INSTALACIJA

Internet Explorer 8

06.06.2010 u 14:11

Bionic
Reading

Uspješno ste instalirali Internet Explorer 8 prilagođen tportalu! U nastavku saznajte sve pogodnosti novog Microsoftovog preglednika

Najosnovnija je funkcija svih preglednika da vama, korisnicima, omogući pristup relevantnom sadržaju na internetu. Ali s nevjerojatnim povećanjem količine sadržaja koji se na njemu svakodnevno pojavljuje, nalaženje prave stranice sada je postao pravi izazov! Najnovija inačica Internet Explorera prilagođena tportalu olakšat će našim čitateljima pregled stranica, članaka i rubrika te će surfanje tportalom postati pravi užitak!

Vizualno pretraživanje (Visual Search)

Ova značajka omogućava vam da obavite brzo pretraživanje bez napuštanja tportala. Naime, prilikom prikazivanja rezultata pretraživač vas više ne vodi izravno na svoju stranicu s rezultatima, nego vam se rezultati pretraživanja pokazuju u padajućem okviru koji se pojavljuje ispod Okvira za pretraživanje.

Ubrzivači (Accelerators)

Koliko je koraka potrebno da u svojem sadašnjem pregledniku pronađete adresu, prevedete riječ ili izvršite neku drugu rutinsku zadaću na internetu? Dosad je često bio potreban niz izrezivanja i lijepljenja podataka s jedne web-stranice na drugu. Sada postoji bolji način. Novi ubrzivači preglednika Internet Explorer 8 olakšavaju obavljanje svakodnevnih zadataka pregledavanja bez odlaska na druga web-mjesta u tu svrhu. Ubrzivači kao što su tportal pretraga, pretraga imenika, pretraga karte te pretraga imenika po broju, korisnicima omogućuju da sa samo nekoliko klikova mišem pronađu smjer na zemljovidu, pretraže tportal, pronađu željeni telefonski broj i još mnogo toga.

Web-odsječci (Web-Slices)

Koliko puta dnevno ažurirate elektroničku poštu, izvještaje o vremenu, sportske rezultate, burzovne indekse, obavijesti o predmetima na aukcijama i slično? Dosad ste to radili ručno te ste se morali vraćati na web-mjesta da biste potražili ažuriranja i nove informacije. Putem tportalovih web-odsječaka možete pratiti  sve glavne rubrike na našim stranicama (naslovnica, vijesti, sport, showtime, lifestyle), a po potrebi možete ih i mjenjati. Klikom na odsječak u padajućem izborniku otvorit će se najnovije vijesti iz određene rubrike, a da pri tom ne ćete morati napustiti stranicu na kojoj se trenutno nalazite.

Požurite s instalacijom novog Internet Explorera 8, jer najbrže čekaju vrijedne nagrade!

U web odsječcima (web-slices) potražiti naslovnicu tportala na kojoj se nalazi banner. Klikom na banner otvorit će se prijava koju ispunite, a najbrži će imati prilike osvojiti uistinu vrijedne nagrade!

To su: fotoaparat BENQ, savitljiva tipkovnica, lomografski fotoaparati, kreme za sunčanje, torbe za plažu, frizbije, trakice za mobitele.

  Microsoft     Microsoft