POTRAŽITE NEŠTO ZA SEBE

Infobip, Sedam IT... Pogledajte koji su IT poslovi u ponudi ovaj tjedan

25.05.2020 u 12:37

Bionic
Reading

Vrijeme je za novu rundu tjednog pregleda otvorenih natječaja za posao u suradnji s web odredištem MojPosao

Infobip traže kvalitetne i kreativne pojedince koje bi zaposlili na pozicji Junior IT Tehnician (m/ž). Oglas ostaje aktivan do 3. lipnja.

KOER, dio tvrtke Klimaoprema d.d. specijaliziran za energetska rješenja, traži razvojne programere (m/ž) zainteresirane za rad na energetskim tržištima. Nude rad na novim tehnologijama, klizno radno vrijeme, ugodnu i poticajnu radno atmosferu! Ako se želite pridružiti njihovu timu, javite im se do 8. lipnja.

Sedam IT, jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga, zbog kontinuiranog proširenja opsega posla traže odgovornu i motiviranu osobu za radno mjesto voditelja odjela poslovne analize i upravljanja projektima (m/ž).

DPD Hrvatska dio je DPDgroup, druge najveće međunarodne dostavne paketne mreže u Europi. Tvrtka je u potrazi za PHP developerom (m/ž) koji će 'izgrađivati' programske kodove, izvlačiti i obrađivati podatke za kreiranje izvještaja te realizirati projekte unutar tvrtke.

Zauzvrat nude mogućnost rada od kuće, neradne vikende, besplatno učenje engleskog jezika, rad u dinamičnoj sredini te redovite teambuilding aktivnosti. Životopis im pošaljite do 2. lipnja.

Digitalna zdravstvena tvrtka OptimizeRx proširuje svoj tehnički tim u Zagrebu s Java Back-End developerom (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva razvijanje back-end sustava u Java, Spring Framework, Spring Boot i MySQL bazama podataka, dizajniranje, razvijanje i implementiranje rješenja za klijente te stvaranje korisničkih sučelja za back-end sustave.

Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s višegodišnjim radnim iskustvom u području IT-a, a na oglas se možete prijaviti do 29. svibnja.

Niste našli nešto za sebe? Potražite više na web odredištu MojPosao, kao i njihovom profilu na poslovnoj mreži LinkedIn.